Sista helgen!

Lördag fm sista helgen innan start av block 1 och dags för teknikpass med S4 tränaren Berra, hoppas att vi inte blir helt sågade. Valpen hade hellre sett att Tessan kom ner och körde teknik (eller bara visade sig) men vi laddar hårt för teknikpass. Dagens pass är dessutom det sista innan vi startar på allvar, vi går från motionsklass (som vi haft under 2-3 våra upptrappningsveckor) till ordentlig träning, räkna med att det kommer blir hårdkörning hela vintern. Lite sköna grejor från veckan; Perra tyckte att badmössans enda funktion var att hålla öronpropparna på plats, plus att han likt undertecknad i början tappade mössan mest hela tiden. Innovatör som han är blev det helt enkelt ett badpannband av världsklass framtaget (se bild till höger) är inte helt säker på att det blir världssuccé men Perra är nöjd och vi blir glada av att se honom!

Valpen lovade på torsdagen årsmöte att han skulle ta revansch för att han backade ut gällande slingorna till Sala i år och lovade således att det skulle bli slingor i lockarna till Zurich! Mer sånt!

Ordföranden var hård men rättvis på mötet han följde dessutom upp måndagens morgonpass med dubbelpass i torsdags, dubbel bastu är också aktivitet eller?

Vem kan säga nej till de här hårda killarna? Kommer du dyka upp i down with Puppy?

Vi ligger i startgroparna för vår nya serie här på bloggen som heter "down with Puppy" och det kommer dessutom en film där vi får följa deltagarna i Puppy under första veckan i block 1 så håll utkik efter det!

Körde nya Kent till gårdagens trainerpass, känns som det är något stort på gång där. Annars blir det mest dans och Annas favvislåt här hemma!