Snygga Triathleter

Efter att ha surfat runt på Sveriges mest besökta triathlet sidor så insåg jag ganska snabbt att Puppy ts med god marginal har Sveriges snyggast triathleter, åtminstone Sveriges snyggaste ordförande utan konkurrens.Att kännas sig fin och välmående betraktar vi i Puppy som oerhört viktigt. Därav vår slogan, sveriges fetaste triathleter. Detta blev helt glasklart igår kväll efter att iakttagit en av våra yngre medlemmar efter 4st tacos (mjuka bröd), 2st mixtallrik (hårda bröd), 1,5 liter cola, 7hg lösviktsgodis samt ett glas whiskey. Han låg där på soffkanten med sin väl trimmade och solbrända mage och bara njöt av tillvaron.

Som ordförande i klubben så glädjs jag oerhört mycket av vår inställning till detta. Och med det, så vill jag säga till alla där ute att alla är välkomna till vår klubb oavsett utseende, kön, ung eller gammal. Det viktiga är att du känner dig fin, duktig, välmående, oavsett vad andra tycker! Så VALPEN, kör hårt! Livet är fullt av möjligheter.

//Ordförande

Reds anm: Antar att det är för att protokollet från årsmötet inte är färdigt ännu som vår snygga ordförande missat att vi tog beslut på att man måste ha för avsikt, och träna för, att köra minst en av de tävlingar som vi har inplanerade nästa år för att få bli medlem, alla får iofs vara med och träna. Kanske petigt men ändå.