I huvudet på Valpen

Nu när den värsta ilskan och besvikelsen har lagt sig efter att våra fiender i väst valde att lotta bort Puppy TS från nästa års upplaga av Norseman känns det helt riktigt att skriva några rader om fiaskot. Till att börja med är det ganska lätt att förstå varför unionen mellan Sverige och Norge klappade samman 1905. Inget annat land hade kunnat komma på en dummare idé än att lotta ut platser. Och framförallt hade ingen annan än en norsk arrangör valt att neka Puppy TS platser.

Jag hörde någonstans att späckhuggare i brist på annan föda har börjat attackera norska oljedykare. Slump säger vissa, men vi i Puppy som tror stenhårt på karma förstår precis vad som händer.

Nu kanske ni tycker att jag låter bitter och det är jag förmodligen fortfarande. Dock finns det ljus i mörkret. För några veckor sedan hämtade jag Kicki, min Cervélo P2C, från Lena i Motala och förväntningarna var givetvis skyhöga. Invigningen skedde hemma hos päronen i Nora och Kicki visade definitivt varför jag kommer cykla åttor runt övriga tjockisar i klubben. Nu saknas bara ett par feta tävlingshjul och en Darth Vader-hjälm och sen är biljetten till Hawaii i princip klar.

Dessutom är jag, Henke och Perra nu anmälda till Ironman Zürich den 25:e juli, vilket givetvis känns grymt bra - både för oss och självklart för arrangörerna.

Annars är stämningen på topp i klubben. Förutom lite skavanker som förmodligen beror på överflödet av kroppsfett är det fortfarande triathlon som gäller dygnet runt. Imorgon blir det cykelintervaller med Henke och Perra och på torsdag hoppas vi att ordföranden tänker genomföra sitt första dubbelpass sedan hösten 1984.

//Valpen