Vi är uppe och rullar igen

Vi lever, i allra högsta grad skulle jag säga trots att det varit lite tyst senaste veckan. Efter boostveckan så var det en lite lugnare vecka på schemat det har körts ett distanspass per disciplin och det har mest varit på egen hand. Själv blev det några umgängeslöp dessutom men det är bara härligt och sen ska vi inte snacka om fivefingerspromenaderna och kvällsbaden.

Men nu så taggar vi upp igen, efter en lugn cykel i måndag så startade Henke och Perra upp kvalitetsdagarna med en dundrande cykel/löp som gick undan på tisdagen och idag på förmiddagen blev det intervallsim i hamnen. Vi räknar dessutom med att Valpen, som bråkar lite med öli, ramlar in i kväll.

Annars så är det tävlingsdags igen, Perra, Valpen, Warne och Ordföranden (tar iofs inte ut något i förskott gällande ordföranden) ska simma Vansbro till helgen samt eventuellt cykla dit och hem. Valpen verkar dessutom tagga hårt för utmaningen (supersprint) som går av stapeln i Nora på fredag. Kan bli en och annan Örebrotriathlet att brottas med där kanske.

Henke som befinner sig i Småland för bröllop i helgen planerar att köra Sövde halv-IM på söndagen med viss reservation för att det är fullt men det jobbas för fullt på lösning på den. Det luktar våtdräktsförbud i Sövde så dagens intervallpass blev till hälften utan våtdräkt i Saltsjön, mycket kärlek på den.

Övrigt nytt Vi har efter ett avhopp från stenhårda jägaren Krister fått med oss Rebecca på Ö till Ö tåget så Valpen och Rebecca lär bli farliga i mixedklassen.

Annars har det börjat med vissa bestyr inför Zurich, enligt rykten så ska lägenheten vara bokad så nu börjar det verkligen bli allvar.

Fick en fråga av min fru om vi nu ska para ihop Valpen med någon varför lägger ni då upp fula bilder på honom? Jag fattade inte vad hon menade med fula bilder men jag funderade igår kväll och kanske är det något undermedvetet för att vi vill ha Valpen för oss själva. Men så kollade jag på bilderna och blev glad igen.

Tror det var allt för nu