Mot Zurich

Bästa bloggläsare,Nu börjar det verkligen dra ihop sig för tävling, avresan till Zurich går imorgon på förmiddagen och etapp 1 går ner till Malmö. Väl där avverkas ett lättare cykelpass på kvällen och sedan avnjuts en paleomiddag (Perra kanske tar med fikabröd) hos Roström senior. På onsdagen rullar vi sen vidare ner mot Zurich och vår fina lägenhet som står och väntar på oss där.

Vi kommer lite beroende på vad vi hittar för uppkoppling att lägga ut ett videoklipp innan söndagens start, räkna med till helgen fredag/lördag, så att ni får vara med på vår resa och kanske träffa lite skönt folk vi stöter på. Om jag hittar "genom ett regnigt europa" i iTunes så kommer den så klart vara soundtracket.

Rygg att försöka ta?

Helgen har varit mycket uppladdning, igår simmade vi 2000m relativt lugnt och Valpen såg ruskigt lätt ut, vet inte vad som hänt i helgen. Sen var det Touren och fett med trisnack hela eftermiddagen. Idag startade vi tidigt (uppe med tuppjäveln som Petter Alexis skulle sagt) med ganska snabba intervaller på 2,5km. Innan dagens slut så ska Valpens kök rivas, diverse saker inhandlas och lite jobb skall hinnas med innan vi provpackar vår feta amerikanare där det kommer pumpas fet hip-hop genom hela Europa. Perra kanske får smyga in en och annan dödsmetallare när vi tankar på någon mack. Tror ni det kommer bli cirkus på road trippen eller vad?

Ok, tillbaka till Zurich, vädret verkar vara på vår sida och har vi lite flyt så kommer det inte att bli svinvarmt och har vi ännu mer flyt som kommer det ösregna. Henke "Le Blaireau" aka "the badger" hoppas så klart på lite mer ruffa förhållanden medan Sunnyrider Nykvist verkar hoppas på sol så att han kan späda på bonnabrännan lite. Vad Perra föredrar är lite oklart men lite moln och 21 grader känns väl inte långt borta från ett drömsenario.

Väderrapport från Zurich

Perra har fortfarande inte rakat benen men idag på morgonlöpet utbrast Perra, så här kan det fan inte se ut, när gorillaluddet stack ut genom trekvartstightsen (förlåt innebandybrallorna) och vi kunde inte annat än hålla med. Den minnesgode noterar även att det var Perra som uppviglade till de första rakade benen i augusti 2009. Att undertecknad dessutom kör "the bullet style" i Zurich dvs inte ett hårstrå på hela kroppen för att bli ett hydro och aerodynamiskt monster är en mycket stor succé och sen är frågan om man ens får starta utan, jag vet inte. Så Lina det är dags att ge sin välsignelse till rakade ben innan avfärd! Sen är det så klart lätt att vara tuff när man har sin fru på andra sidan Atlanten men gällande rakandet av benen har hon gett upp för länge sen.

Våtdräkt eller inte? Igår så var det 24 grader i Zurichsjön och gränsen går vid 24,5 så det är inte helt klart men onekligen finns det en risk att det blir utan våtdräkt.

När man kollar i startlistan så finns det ett par bekanta namn, kolla in Sveriges snabbaste triathletvegan Filip Larsen som har rykte om sig att träna "typ hårdast i Sverige". Snubben har dessutom en rolig blogg som är värd ett besök.

Fredrik Haglund från Västerås skojar man inte heller bort. På damsidan så kommer Camilla Lindholm som vann Kalmar 2007 hon är grym och verkar vad man kan läsa sig till vara en ruskig löpare. Hittar vi henne så kommer vi garanterat att snacka lite med henne framför kameran, hennes blogg hittar ni här.

Avslutningsvis så kolla in hur Lisa igår spurtade ner Moffy i Hamburg och sen häller en öl över henne och det gör ni här.

Vi hörs i veckan för nu är det dags för avfärd och det är inte tåget till Mjölby!