Klubbmästerskapen i Sprint?

Oftast är vi i Puppy Triathlete Society rörande överens, men dagen till ära uppstod en liten dispyt inför dagens träning/tävling. Jag var helt övertygad om att det var KM i sprint och jag är fortfarande helt säker på att jag och Henke bestämde det förra veckan, men efter en massa gnäll från de två masters-herrarna Henke och Perra ställde vi in tävlingen och tog dagens triathlon som ett helt vanligt tävlingspass. 750 m simning, 20 km cykel och 5 km löpning stod i alla fall på programmet - det lyckades vi enas om. Vad vi däremot inte lyckades enas om var huruvida våtdräkt skulle vara tillåtet eller inte. Vattentemperaturen måste ha varit över 21 grader i Stocksunds hamn och följdaktligen valde jag och Henke att lämna våtdräkten hemma. Perra, som blivit klubbens stora ligist med ett stort antal rödljuskörningar med P2:an på sitt samvete, trotsade däremot regler och förordningar och skyllde på att han behövde träna T1:or (vilket åtminstone Lisa Nordén håller med om).

Nu blev det ju ingen tävling så jag ska inte snacka placeringar men det blev en riktigt bra genomkörare och Henke fortsätter att imponera i löpningen. Kvällen avslutades med bad nere i hamnen där även Tompa deltog. Nu återstår egentligen bara lätta pass för underhållning och muskelminne och nästa söndag klockan 7.00 smäller det i Zürich. Vattentemperaturen är för närvarande 25.8 (!) grader och gränsen för våtdräkt går vid 24.5 så i dagsläget verkar det, till min och Henkes glädje, bli speedsuit.

//Valpen - först klar med dagens träningspass