Snart är det dags!

Snart dags för säsongens huvudmål i Sala. För den inbitne triathleten är det förmodligen inget märkvärdigt, men för en överviktig handbollsspelare som för ett år sedan aldrig sprungit längre än 7 km eller simmat mer än 500 m i sträck, och vars favoritträning var bänkpress och bicepscurl, är halva Ironmandistansen fortfarande en rejäl utmaning. Idag var det så dags för sista tuffa passet inför nästa helg. En kort, simulerad triathlontävling stod på programmet och eftersom Henke flytt till Dalarna fick jag försöka hålla tempot själv. 800 m simning, 21 km cykel och 7 km löpning i bra fart blev resultatet och det känns helt klart som formen är på uppåtgående.

Annars gillar jag atmosfären i klubben just nu. Från att ha haft en ganska nyanserad inställning till Puppy TS har ordförande Karlsson äntligen tagit sitt ansvar och börjat leverera på allvar. Snart kanske han börjar löpträna också? Dessutom klev klubbens egen fotograf in i verksamheten i onsdags med en spontan fotosession på en risig industritomt. Nu väntar vi bara på resultatet, men fyra snubbar i löpartights kan väl bara bli succé. Perras debut i Darth Vader-hjälmen och Henkes kommunistsportdryck är andra godbitar från vardagen i Puppy.

Nu blir det vila imorgon, simning på lördag och sen blir det åskådarplats på Stockholm Triathlon under söndagen. Leta efter de coola killarna med hundar på kläderna! Och han som har den långa, lockiga kalufsen (utan slingor) är förresten singel.

//Valpen