Prerace plus ny medlem=kärlek!

Igår höll Puppy TS prerace fika med efterföljande simning för dem (läs Pelle) som inte toppar för långa racet. Vi är ju trots allt ett gäng som skall åka. Allt praktiskt löstes och race plans diskuterades. Problemet är att när Puppy TS håller möte är det sjukt bra ös, snacket växlar mellan nya hemsida, Peter Dörlichs simtid (tänkt rygg på Sala) ny cykel, Sala samtidigt som någon hämtar gitarren. Känns lite som ett stort dagis och det är ju lite vad det var ute i Stockis igår. Race plans, vi får se om det dyker upp någon plan här på bloggen.

Hemsidan, vi håller på och jobbar på en ny hemsida (inte bloggen) och vissa har lite högre krav än andra på sin bilder! Man vill ju se snygg ut!

Ny medlem Den fina killen på bilden nedan är Tompa, vår nya medlem, han kommer presentera sig på bloggen framöver. Håckes sida är också på väg upp men han är inte direkt ny!

Välkommen Tompa!