Följ oss under dagen!

Om nu allt gått som det ska så gick starten 05:45 i morse och vi skulle gissa att twittern gått varm under söndagen. Dagens värdeord, Stay Focus, keep moving!

Följ puppylagen i ÖtillÖ genom att klicka på ÖtillÖ loggan.

Vad är ÖtillÖ?

"Ö TILL Ö is a unique race in a unique environment. Teams of two race together from island to island (Ö till Ö). The teams swim between the islands and run on them. The total distance is 64 kilometres of which 10 km are swimming and 54 km are running"

"Det är kallt vatten, du har inte tid att ta av våtdräkten, det är varmt I luften, allt är lite för långt, lite för tufft helt enkelt. En mental pungspark. Det går inte att tappa fokus. Det är snabba byten. Det gäller att ha fokus i 9 – 13 timmar" Mats A, grundare ÖtillÖ

Släng upp en hand för Puppy TS i årets hårdaste tävling.