Från Sandhamn

Vi har nu checkat in på seglarhotellet i Sandhamn plus checkat in våra prylar. Vi försöker uppdatera twitter och flickr löpande. Perra med ny fin tischa

Vi fick idag våra tävlingstelefoner och som det verkar kommer vi kunna skicka upp några bilder live från tävlingen imorgon, så håll utkik efter det imorgon. Rätt fina killar i nya bibs! (eller nummerlappar som man också kan kalla det.

Några snabba från båtresan, - Jojje har klivit av och en annan favvis nämligen Mackan från SCT har hoppat på. - Colting frånsäger sig allt ansvar för utebliven bild och skyller helt sonika på Valpens triathlonpappa Pasi. - Båten andades förväntningar och det var många bekanta ansikten.

Uppdaterat Plötsligt dök detta ner i inkorgen. Vilken snubbe! Både Pasi och Colting!

Nu drar vi snart på race brief men vi återkommer. //Henke