God Jul

Här kommer en julhälsning och lite info till alla er som följer oss och alla andra. I mellandagarna kommer första down with Puppy, missa inte den!

Spifmicke gjorde morgondebut i onsdags (23/12) med bra resultat, kul.

Valpen har lovat att bara käka paleo under jul, hur fan ska det gå?

Ordföranden har lovat att inte träna ett enda pass under mellandagarn, vad är skillnaden mot standard undrar vi.

Perra och Valpen plockade med sig trainern på hemresan under jul, det är bra fokus det.

Själv fick man kryssa mellan pälstanterna med ballykängor i Djursan, det är bra för dem att få en dos verklighet när de lämnar SUVen. 12km i snöklädda Stockis och Djursan var en riktigt bra start på julafton, fick med mig frun på första 5km (trevligt), sista 7 blev det lite mer stig och trots all snö så gick det förvånansvärt lätt. Härligt med vinter.

Nu laddar vi för tomten och en fortsatt skön julafton. Hoppas att alla ni därute får en skön jul så kommer de tjocka hundarna tillbaka efter att ha laddat ordentligt med julmat för att orka med vårens träning.

Kram och sånt!