Helgen vecka 44

Alright suckers, här haglar det med inlägg men helgen vecka 44 behöver förevigas. Har ni intehört klassikern med Bob som titeln syftar till är det bara ösa på.

I lördags så var det upplagt för långpass och efter ett antal turer med Tuggarn samt var vi skulle köra så stod det klart att det var Valpen och jag against nature (läs Hellas) som gällde. Någon minusgrad och strålande sol när jag plockade Valpen i Solna för färd söderut. Ordföranden hade lovat att dyka upp och hänga med på första timmen men ställde in som vanligt och svarade inte på luren förrän vi var på plats. Vi visade dock ingen pardon utan stack i 5-mins tempo iväg på milslingan som var 12km. Målet med dagen var att hitta ett bra distanstempo utan att titta för mycket på farten plus att få minst 20km i benen. Efter att dragit upp farten för en stackars motionär i spåret så landade vi på prick 20km och typ 5:05 tempo.

När vi kom tillbaka till bilen fanns det ett sms från ordföranden i luren att han skulle kuta från Ö-malm till Hellas och hänga på lite bastu. Anledningen till sovmorgonen var champangedrickande med chefen på fredagens after work. Men nu var han hur som helst på väg. Valpen och jag tog en fika medan vi väntade in Karlsson.

På Hellas finns något för alla, i Valpens fall är det kärleksmums.

Vi saknade dock Perra för detta är sannerligen en plats för honom, småbarnsfamiljer från stan trängdes på fiket för att få sig lite natur och man kunde ana att det grillades korv någonstans i närheten. Sen att många var för övertända i full Haglöfsmundering för att gå söndagsprommis och ta en fika på Hellas känns på något sätt helt rimligt. Naturreservat kan vara det nya Epic för oss runt 30 eller vad tror vi om den?

Valpen och ordförande Karlsson hänger i Hellas.

Det blev lite skön bastu och häng innan det var dags att dra mot Dalarna och kalas. Var riktigt gott att smyga in på riktigt familjegig i Ludvika och efter kött, potatisgratäng och ett par glas rött så var man ganska nöjd och det var skönt att jetlaggade frun ville upp och lägga sig tidigt. Avverkade dock "så mycket bättre" via tv4play innan det var slut för dagen. Blev uppsliten av samma fru klockan 08.00 när hon tröttnat på att ligga vaken och vi stack upp till klassiska Källbotten för morgonlöp, det var ju här boostveckans flesta löppass avverkades. Ännu en magisk höstmorgon i löpartights och det är inget snack om att det är frun som är den bästa fotografen i förhållandet även med mobilen.

Skönt motljus i djupaste dalaskogen

Några snabba på slutet

Satt och slösurfade lite på förmiddagen och gled in på en av mina favoriter Jonas manliga blogg, läs den, skön snubbe den där Jonas kanske kommer ni ihåg Jonas joggar. Finns många likheter med sveriges fetaste triathlonklubb och Jonas, där är man kanske inte längre ohotad grillmaster. Det man kan utläsa av senaste inlägget är att Jonas borde hänga med på en kvällsprimal med nya pannlampan och allt, det är hardcore det.

Helgen bjuder inte bara på klassikern New York maraton. Kolla in hur det går för Jojje och de andra. Hade varit ett givet Puppyevent 2011 om det inte krockat med Vegas 2011 och dit ska vi! Även Tessan har chans på att vinna världscupen i Eriksdal idag, kan man hoppas på Puppybadmössa i finalracet?

Erika, jag hör av mig i veckan för PT tid. Kommer bli ett reportage på den tror jag.

Förutom PT-debacle så ska det bli debut på bikramyoga i veckan, ni vet yoga där det är varmt som fan. Bara överleva yoga är en utmaning men jag tror det kan bli succé, hoppas få med mig Valpen också. Ska ta rygg på killen som är sjukt vältränad men anser sig själv vara "sveriges fetaste insatspolis" en snubbe som kan döda mig med sina bara händer, Han hävdar att det är bra skit så det är väl bara att köra korta tightsen och sticka dit. Sugen?

Anna, Stefan, Mackan, Anna A, Kalle och alla ni andra. På måndag kör vi primal med pannlampa i Ursvik med start typ 17.30, nu är det bara att hänga på.

Ses imorgon vänner