Lördagsmys

Lördag gott folk, lördag. På lördag så kommer det återigen bjudas upp till långlöp. Saken är den att vi (Jag&Valpen) tänkte ut och köra 30km på Roslagsleden när snubben nedan, som också blivit inbjuden till puppylånglöp svarar att det var Ursvik som gällde för hans crew lördag morgon.

Valpen taggade upp och ville såklart veta vad det var för folk som det skulle bli race med på lördag, för den minnesgoda kommer säkert ihåg resonemanget om att det inte finns medtävlande eller tränande det är så det funkar i Puppy . Men hur som helst så har vi nu styrt om lördagens träning för att hänga på Tuggarn och hans gäng. Kommer bli smutt, om vi nu får hänga med dvs, inget svar än så länge. Men har du inget för dig så ses vi på Ursviks parkering 10.15, det ryktas om 15km plus 30min och Valpen är så fruktansvärt övertänd att det säkert kan bli mer.

Uppdatering: Nu dök detta upp i inkorgen Så det kanske blir Roslagsleden trots allt?

Tjena Roström! Min medverkan i Ursvik är högst tveksam då jag just nu har ont i halsen och lite feber. Vi får se hur det blir ( barn är bra att ha om man vill vara sjuk ) Grymt kul att ni ens överväger att följa med men som sagt det ser mörkt ut. Meddelar dig imorgon på förmiddagen. Mot bakgrund av detta känns det som det är valpen - tuggarn 1 - 0 //Anders

Uppdatering 2: Valpens svar

Från: johan@puppyts.se Datum: fr 5 nov 2010 17.06.16 GMT+01:00 Till: henke@puppyts.se, Anders SväRd Ämne: RE: Lördagsaktiviteter

2-0 måste det väl ändå vara? Eller missade jag Tuggarn på pallen på Utö?

Här ser vi varför Valpen och Tuggarn kommer så bra överens.

Löpboosten håller i sig och gårdagens vilodag var verkligen välbehövlig inklusive misshandel hos kiropraktor Muttala och bra middag så blev det en bra dag till slut. Har dock hamnat i något tillstånd där man bara blir tröttare av att vila, vet inte var det kommer från men nu blir det hem och ladda.

Vårt simgäng börjar nu bli tight och det är bra för tugget har börjat komma igång och det är bara en tidsfråga innan Anna och jag kommer spöa Valpen och Katta på avslutande stafetten som Berra motvilligt går med på som avslutning om vi har bra teknik dvs. Vi lovar alltid dyrt och heligt att tänka på tekniken och sen vevas det ändå för glatta livet på upploppet, det är ändå kärlek på något vis.

Var med och gav förslag på bästa namn på PT företaget som SPIFaren Erika, som promotas som ironman-Erika, stort, ska starta men mitt magiska förslag E-gympa föll inte alls i smaken utan vinnare var copycaten E-motion. Jag som hade gått och hoppas på ett pass med egen PT. Har aldrig tränat med en sån om man inte räknar handbollsförbundets fyskillar eller Kos (legendarisk handbollscoach) som PT, och nej Valpen ditt träningsupplägg kommer aldrig göra att du rankas som en PT.

Perra, som haft misstänkt lågt hösthumör, gjorde ett gästspel i onsdags och försökte vara oberörd och dra upp tempot på vårt lugna löp innan simmet. Det klarade vi galant även om undertecknad var hyfsat introvert i mörkret, blir så ibland. Det ryktas dessutom om att Perra förmedlar bilden av att han inte springer så mycket medan han i själva verket ligger och pumpar intervaller i Lill-Jans i princip varje dag.

Efter lunch med nya huvudsponsorn blir det nu lättare simpass i Vasalund innan middag och lite softande framför Linnea som ska tolka Nina Simone idag, kan bli stort. Annars har det mest varit blues idag, ska du bara höra en låt idag testa denna!

Avslutningsvis, vad käkar egentligen kämpen?