PuppyCal

Ny vecka med nya fina förutsättningar, förra veckan bjuckade på 9 timmar fysisk aktivitet och både jag och Valpen jobbar på en om dan träning under transition. Det märks att det är många som är sugna på att haka på och köra, kort och gott primal verka vara det nya aero. Vi har därför lagt ut vår gemensamma googlekalender under fliken PuppyCal här på bloggen. Här kan man se veckans planerade kollektiva pass plus en del av det som Perra ska göra, för då och då lägger han nämligen upp sina privata grejor i kalendern, men om du tex vill hänga med på visning på söndag är det bara att höra av sig på perra@puppyts.se.

Om ni vill hänga med på något av det andra så hör av er till mig eller valpen, henke@puppyts.se/johan@puppyts.se.

På onsdag smäller det Onsdag kväll så startar vi så smått den kollektiva verksamheten då det blir simskola med simcoach Berra i Sumpans simhall, kommer bli världsklass. Det blir lite av uppstarten för det nya Puppy TS.

Hoppas ni har en bra höst därute.