It is primal baby!

Precis som titeln antyder så har Puppy TS gått tillbaka till sitt ursprung, det är numera inte bara kosten som är paleo, kanske inte så mycket under viloveckorna men ändå, utan nu bedriver vi dessutom 90 minuter primal walk per vecka. För er som undrar vad det egentligen är så är det primal walk dels att ta ta sig fram i riktigt tuff terräng, löpa som en tok när det öppen terräng och använda naturen för olika styrkeövningar och sånt, vi har inte fått med släggan ännu. Att släpa stock, åla på rygg är numera skåpmat. Ska ta med något att fota med imorgon så klarnar kanske bilden något. I måndags var vi 4 stycken tappra, Valpen i nya fivefingers samt Perra och Mackan som lite tveksamma first timers (de blev bitna) Imorgon kör vi nya 90 min så om du är sugen är det start i Ursvik vid 17-tiden, pannlampa rekommenderas starkt. Så här såg det ut på senaste passet.

Vegas baby! Annars så har vi börjat rita upp 2011 års världsbild och även om truppen inte är helt spikad så kan vi säga att Henke och Valpen siktar på Vegas, Perra är inte klar med sin planering ännu. Vi kommer för första året ha en urstark damsida, passa er därute i Sverige.

Vi siktar dessutom på att ha med minst två lag även på nästa års ö till ö. Personligen har jag verkligen inte smält Valpens storkross på årets upplaga så där måste det hända grejor. Tror primalwalksen kommer göra sitt till där.

Mer då? Vi håller på och har en beaf modell större med Medley Vasalund som just för tillfället visar upp en byråkrati av DDR-mått. Hur jävla svårt ska det vara att få till ett lärarlett simpass i veckan. Jag tvekar inte en sekund att byta gym om det inte löser sig.

Apropå sim så tittar vi på nya våtdräkter tillsammans med Lena och Valpen siktar på den dyra Helix, själv får man nog nöja sig med reaction. Man skulle varit doktorand alltså.

Vi jobbar dessutom med att uppdatera hemsidan så heads upp på den kära läsare.

Vi liksom alla andra inbitna kollade såklart webben hårt under gårdagen, min personlige favorit och tillika Valpens triathlopappa tappade allt på löpning, ser fram emot den racereporten och ruskigt spänd på vad värmen gör med kroppen, med tanke på att vi funderar på att kvala på varmare breddgrader. Pasi, kan vi få komma och köra trainer i din bastu?

Lite länkar att kolla in, Magiskt fin rulle från Norseman Vår andra alternativa träningsform, älglufs känns Puppymässigt som fan! När man läser denna så skulle till och med nästan jag kunna bo i skogen, om det finns en uppkoppling vill säga MovNat kungen Erwan LeCorres hemsida, här snackar vi primal Här har vi henne, tjejen som Valpen har duktig crush på

Börjar lacka duktigt på SJ nu! och sen får man inte ens en klassiker som spårhalka eller signalfel utan bara en hederlig försening. Gotta love it!

Ses i Ursvik imorgon vänner