Mellandag - IM Texas

God morgon världen!

Det var lite av en mellandag här igår, vi kutade och kollade så att cyklarna funkade två 10min varv i våra feta cykelställ, ingen i vårt community sköt med hagelbrakare på boysen i rosa thights och rakade ben så det var en vinst. Vi bor ju som jag kanske sagt i en skön villa i Ravensway som är en välpolerad villförort med mycket lonestarflaggor och housewifes.

Vi var dessutom ute och dunkande en sväng med SMC (Soccer Mom Car) och handlade upp oss på lite prylar för racet och kollade en outlet, det kommer bli brutalt varmt här om det  bjussas på väder lika igår.

Idag så bär det av till San Antonio för häng och NBA Playoffs. Eftersom det är undertecknad som rattar och bestämmer musiken så rullar så klart Country kanalen 93q 24-7. Så nedan kan ni köra bästa bilkörarlåten på mycket länge, Perra har efter lite tillvänjning höjt upp musiken till en 7a och trummar numera glatt från baksätet. Lyssna nu på låten nedan så återkommer vi med lite bilder och annat gött från dagens utflykt imorgon.