Dags att förändra konstprojektet?

Ok!​
Har ni någonsin varit med om att man väntar med att göra något och till en början så känns det lite stressande, ligger där och skaver, men efter ett tag så går man över den där gränsen när det känns ok, det kanske inte är det viktigaste trots allt. Skulle tro att det är inspirationen för konstprojektet Puppy TS i nuvarande form som tryter, det är ju per definition en start och ett slut som gör ett projekt.

Jag börjar tänka att vi har fyllt vår funktion som katalysatorer, inspiratörer och clowner. Vi kanske sakta men säkert närma oss exit där konstprojektet Puppy TS når vägs ände, utrymmet kommer så klart att fyllas, så är det med saker när man till en början vet att man borde ta hand om och vårda dem för att behålla initiativet och inte bli followers som alla andra, men efterhand tar annat över. Eller som Oscar Wilde valde att uttrycka det, everything popular is wrong.

testbloggmall.jpg

Så när ni läser kommande inlägg så kommer hårda kärnan att sammanfatta uppbyggnaden inför och sedan rapportera från Texas och årets IM-race. I samband med målgång och summering där så kommer även formen för det här konstprojektet att förändras radikalt. Projektet kommer verkligen inte försvinna, bara ändra uttryck, inriktning och form ett tag. Känslan är att man blir lite kvävd i de sociala medierna som de är idag, man känner sig inte unik, utvald och speciell. Man väljer själv om man ser det som slutet eller början. Men oavsett om det blir äventyr på nåt jävla fjäll, ett fullfjädrat cykelstall eller kupp på någon snabb tävling kan ni kallt räkna med att ni kommer att märka när det dyker upp nära er.

Klubben Puppy TS och dess medlemmar kommer också så klart att leva vidare och härja runt i på landets tävlingar, vi är fler, bredare, snyggare och bättre än någonsin. Vi har dock nått någon form av maxgräns på 20 pers för att kunna uppfylla grundbulten för den här föreningen. Tanken är att kanske görs det mer nytta när vi är ute och dunkar intervaller och träffar folk än sprider lynchstämning i trisverige. När vi kickade igång 2009 var det bara det stora klubbarna och vi, nu har det ploppat upp en hel uppsjö av mindre klubbar som inte passar in i de stora klubbarnas mallar, det kallar jag att bidra till utvecklingen. Kommer också passa på att slänga upp en flik med nytt skit och en PuppyCal här för att ni ska ha möjlighet att följa vår framfart om än i lite kortare form.

Ladda därför för ett inlägg om uppbyggnaden inför Texas, kommer till söndagens vilodag.

Check på den?