Brandning av glashuset Puppy TS

Vänner,
Allt eftersom man tittar runt så förstår man att det lovas en massa saker, det här med löften speglar även läget i träningsanläggningarna runt Solna där man allt som oftast hittar Puppy TS. Här kommer det sannerligen inte lovas ett inlägg om dagen eller nåt annat festligt även om det kanske vore på sin plats. Det brukar vara lite mer stiltje vintertid. Men när det kommer till viktlöften så vet jag att det finns vissa utfästelser men med tanke på status på Valpens våg samt fiaskot förra året, eller ingen vet egentligen hur det gick då uppdateringarna slutade trilla in på måndagsmorgnarna. Men enligt egen utsago så visade vågen 88 pannor startmorgon innan Celtman, men det är sannerligen inte bekräftade uppgifter.

Det finns även en sammanställning av lite statistik från konstnärlige ledaren men som det känns så kommer året sammanfattas med lite trevliga anekdoter. Strax på en blogg nära er. En som dyker upp i sammanfattningen är Micke "Dr Phil" Selvin som här poserar i schtekheta Puppymössan samt Örattröja som väl får ok, inte mer.

colting_selvin_puppy_triathlon.JPG

En annan som insett vilken badmössa det är som gäller är Jonas, kolla in länken för att läsa mer om hans simäventyr. 

En annan festlig sak som speglar vår personligheter, samt ger lite perspektiv till tränade timmar, i Puppy TS. När jag och Perra snackade lite löpning på nyår så kröp det fram att Perra testat 25k på förmiddagen för att kolla ryggen, allt gott så länge. När det sen skulle snackas snittfart så nämndes 5:30/km och efter påtryckningar modell större så var det så att det kanske var inkluderat bajspaus och stanna och titta på utsikten. Det är väl kanske därför som man kan höja på ögonbrynen när Valpen rapporterat att Perra höjt sig på cykeltestet och känner sig, citat, "odödlig" Klart att det betalar sig att gigga trainer.

Ok avslutningsvis glashusincidenten,
Den väldigt minnesgoda kanske kommer ihåg den skandalösa uthängningen som Valpen stod för, det var undertecknad som fick sig känga, blev kallad tysk mm. Samtidigt som Valpen själv inhandlat precis samma utrustning. Nu har dock Valpen tagit steget längre på utrustningssidan och kommer således under våren gigga SRM wattmätare för 30 lök. Klart man är fett avis på den, kanske får ta och slå Jocke Berggren en signal och snacka ut, om han nu bara kunde svara på luren...

Det var allt för nu, får återkomma om Putte Hells helgelitgrupp, legenderna i Vasalund, undertecknads årsstatistik och lite annat trevligt i veckan. Det är dags att sticka mot stan för sista mötet innan det är dags för långpass 1 i andra baseperioden. Vi får se om vi lyckas enas om några fartkrav eller om det starkast för dagen som sätter fart. Hyser dessutom en förhoppning om att P to the Järta kommer dyka upp. På onsdag så återstartar vi dessutom simträningen i Sumpan.

Kan bli bra