Vid vägs ände - exit konstprojekt blogg

Tack för den här tiden!
Det har varit några fantastiska år här på bloggen sedan starten med Sala Silverman 2009, men nu kommer Puppys konstprojekt i framtiden att anta andra former. Det finns så klart en massa anledningar till det.

Hemsidan puppyts.se finns klart kvar och fliken ny skit får en chans att överleva sommaren, alla gamla inlägg ligger så klart kvar här.

Ni har varit och är mycket fina därute.
Tack och kram
Henke

Till er som önskar en racereport från Texas så sammanfattar jag mycket kort.
Efter ett för egen del bra sim (utan våtdräkt) klickade av klockan på 1:06 och sedan brutalt fina ben ut på cykeln första tre timmarna. Dock så käkade värmen upp mig helt och fullt (vi snackar varmare än Phillies), lyckades inte kyla ner mig alls och fick slita ont i motvinden hem, landade trots det på 5:08 (återigen min klocka, den officiella kan kolla om ni är sugna) upptäcker direkt att det inte är något som stämmer i T2 när jag inte kan springa ner till tältet för ombyte trots att cykeln känts ok sista milen, mage och rygg krampar plus snurrig de delux. Krigar lite i tältet och lufsar ut, ramlar dock i första vätskestationen och blir liggande där i sjukvårdstältet med is och får massage i 20min, blir inplockad även i andra stationen av sjukvårdarna och blir kvar där dryga 25 min innan jag försöker ta mig löpande runt första varvet (14k) vid varvningen så är det slut och det blir sjukvårdstältet för hela slanten. I tältet ligger redan Valpen med ispåsar över hela kroppen, lite humor trots allt. Valpen hade samma story fast lite snabbare sim och rätt lika cykeln.

Även Perra är sliten när han hittar undertecknad lätt vilsen och vinglig i skuggan på sitt första varv, dock så håller Perra fortet och tar sig i mål, han är kingen rakt av även om tiden kanske inte är något att skriva hem om så höll han sträckan ut och det är respekt.

Kort, pallade inte värmen idag, tror inte det är några bestående men. Känns bara tråkigt att offra bästa formen på ett par år iaf för undertecknad på ett värmeslag, men det känns inte jättejobbigt ändå trots allt, kanske lite konstigt men så är det och en del av anledningen till det kan ni läsa nedan i utsvävningen om base.

Bara packa ihop och åka hem till Sverige från ytterligare en magisk resa, sen så får vi väl se vad vi hittar på härnäst och hur vi förmedlar det.