Varför kör du tri?

Frågan är klart berättigad, om man skulle se det ur ett lite större perspektiv (läs tuggarperspektiv) så är det kanske någon form av självförverkligande, ser man den sen ur ett lite mer ytligt perspektiv är det så klart att man vill se tight och snygg ut. Jaha var ska nu det här leda, trodde du skrev i förra inlägget att ert träningsupplägg skulle komma i nästa inlägg. Kan bara säga att det kommer i veckan, det fick sig en törn när man läser att KarinTri med lätthet gör 500-600 timmar senaste åren och när frun deklarerade att "Colting skriver inte träningsdagbok" på ett lika stolt sätt som när hon droppar namn på nya indieband från sina tuffa indiefotografer eller när hon snott min Sonic från sängbordet. Misstänkte att hon fått tag i senaste Runners som brukar ligga på toan. Så innan vi kommer in på upplägget och målsättningar så är det på tiden att försöka besvara frågan varför man lägger 500 träningstimmar för att vara bra en helg i augusti eller kort och gott varför kör du tri?

Utan att grotta ner sig allt för djupt i bakgrunden, när vi laddade för IM Zurich 2010 så körde undertecknad stenhårt på Paleokosten från april fram till tävling med galet bra resultat. Föregående år inför Phillies så lyckades jag inte riktigt hålla ihop kosten på grund av att det var annat som pockade på uppmärksamheten och sömn och kost gjorde uppladdningen suboptimal.

Magisk målgång 2010

Men nu inför 2012 så kommer det att plockas bort en last per 4-veckorsperiod och det som åker först är läsken som smugit sig in lite här och var, inte i några mängder men den åker först. Sen åker godis, spannmål etc i en rask takt, kaffe och rödvin får vara kvar länge, jättelänge.

Bläddrade förbi biggest looser igår på tvn mellan repris av P3 guld (Rebecca och Fiona var magiska som vanligt) och då fladdrade snubben nedanför förbi.

Och det var då som polletten trillade ner, snubben ovan heter Slejman och om mitt ansiktsminne inte sviker mig helt så träffades vi på uttagningsläger till juniorlandslaget i handboll på mitten av 90-talet. Så där har ni anledningen. För oss stora handbollsspelare som lägger av så är det kanske så enkelt att det är biggest looser eller triathlon som gäller, eller är det kanske något mittemellan? Vad tror ni?

Det kanske är som Jojje skrev någon gång "enda orsaken till att man håller på med Ultra är att man får äta vad man vill" Perra käkar ju gärna fikabröd till max medan jag och Valpen mest bantar hela tiden. Men annars vet man ju var man hamnar, eller är det inte så enkelt?

Köp den här tidningen så blir du lika tight och deffad som Valpen.

Allt för nu! Hörs sen

Ps. Kommer rapport från simanalysen i Sydpoolen samt StyleBySahlberg (följ honom på twitter) men jag var tvungen att ta mig ut på djupt vatten först. Ds.