Träningsstrateg Valpen rapporterar, del II

I och med dagens sim- och löppass har vi nu avverkat drygt en tredjedel av Block 1 (totalt 12 veckor) och testerna förra veckan visar att vi i alla fall gör något rätt. Förutom Perra, som hade sin formtopp i löpning i slutet på oktober, sänkte sig alla på både löp- och simtesterna. Och med alla menar jag då den stenhårda trion bestående av Perra, Henke och Valpen. Övriga medlemmar vilar sig fortfarande i form, även om vi hoppas en del på ordförande Karlsson som äntligen har renoverat sin lya på gentila Östermalm. Micke och Tompa dök förvisso upp i Vasalund idag, men jag var inne och smygkikade två gånger och träning verkade inte stå på agendan. Första gången låg dom och snackade i ena hörnet på bassängen och andra gången låg dom och flöt på rygg och såg allmänt förvirrade ut. Jag är absolut ingen expert på ämnet, men jag har aldrig sett någon annan bedriva simträning på det sättet ;-)

I övrigt har vi, för dom som missat det, släppt filmen från första träningsveckan och regissör Roström har för en gångs skull gjort ett riktigt bra jobb. För er som väntar på "Down with Puppy" jobbar vi stenhårt på första artikeln, och målsättningen är att den ligger på hemsidan inom kort. Håll utkik på hemsidan och bloggen.

Till sist ett citat:

"Jag vill inte ha empati, jag vill ha resultat!" - sagt av Henke i svarta rummet

Pz out!