Puppy åt fel håll?

Har ni någon gång känt som att ni springer åt fel håll? När man gör en omvärldsanalys av triathlonsveriges bloggar så är det mycket "ta ett mellanår" snack, Over the hill tror att vi möjligen ska konsumera mer än vi redan gör (omöjligt) Jojje kommer inte igång, Micke Selvin (Norsemankung?) har dåligt samvete och Håkan Larsson har lidingöloppet som största mål nästa säsong. Alla är bra killar men att de gör detta när vi har kommit igång på allvar känns lite märkligt för oss som behöver folk att inspireras av. Men ni ska veta att Puppy TS krigar på som blodhundar ute i kalla Solna. Man kan undra om det verkligen är dags för oss att redan bära upp (blogg)manteln i trisverige? Tur att Lisan håller fortet ihop med Puppy TS, sånt gillar vi!

Tänkte dela med mig av lite godbitar från föregående veckas träning, vi fortsätter sakta men säkert öka träningsmängden och snart är 2/3 av block 1 avverkat.

Det är med stor stolthet i rösten som jag berättar av vi har en bra löpare i Puppy TS, vi har inte som bekant, gjort oss kända för att hittills leverera i löpspåret. Men det ska det bli ändring på framöver. Det är inte ordföranden som gjort sitt första pass i spåret för den här säsongen för er som trodde det utan det är Perra som retfullt trippar i täten med två flåsande hundar efter sig. Med Perra längst fram i klungan på distanslöpet så går helt plötsligt tåget mot Mjölby när han lackar ur på det för låga tempot. Tjuriga jävlar som jag och Valpen är så hänger vi på, även om Valpen gnäller konstant efter fartökningen, och inte helt oväntat har det börjat ge skön utveckling, plus lite ömma knän, så det är smutt. Så blir du omsprungen av en Puppy TS tröja i sommar så är det troligen Perra, men med fortsatt utveckling kanske det även kan bli någon av de andra två av modell större som kutar förbi.

Mumintrollet? Valpen?

En liten paretens är att simcoach Berra i lördags sa "Johan, du är lite för bred i vattnet" vi andra kunde inte mer än instämma och inflika att det inte bara var i vattnet. Så här såg han ut förra sommaren!

Annars så flyter det på bra, det testas lite material och diskuteras upplägg inför torsdagens KM, som ni säkert kommer se mer av här på bloggen. Tror det var allt för denna vilodagen.

Kram från konstnärliga ledaren