Puppy Adventure Team - en äventyrsbas

Puppy Adventure Team - Hundarnas äventyrsbas

2013 var året då Puppy Adventure Team föddes. Tanken var och är även under 2014 att skapa ett forum för olika äventyr i sann Puppy anda. Eftersom "first four" dragit lite åt olika håll sedan starten, att Pelle bara pallade 1 månads träning gör inte att han inte är att betrakta som first four, men för att fortsätta köra under puppyflagg oavsett vad för typ av tävling vi snackar är väldigt viktigt för oss, det var ju på kompisvärderingar det här började. Och att tävla för Puppy bär med sig en viss respekt samt krav på att prestera.

Under 2014 finns väldigt högtflygande planer från delar av Teamet som inte riktigt pallar med Stockholmshybrisen gällande IM Kalmar och vi kommer dyka upp lite här och var. Så om ni ser hunden med multisportbandana så vet ni att det är någon av hundarna som är ute på äventyr. Oavsett om det är på toppen av Mont Blanc, Utö Värdshus eller i de mörka värmländska skogarna.

Vi ses därute gott folk

adventure logo.jpg