Promotionrullen och Mackan är med

Efter att tiden gått ut för att spika deltagare i de respektive lagen där en deltagare inte kan eller vill vara med så har det hänt vissa saker med lagen. Några snabba, såg att Antti hade fått en partner i legendaren Marcus Marre Hultgren som samtliga år mig veterligen trillat in på ett bananskal. Vi måste snacka ut med honom om det. Det är också klart att Valpen skjutit ut sig från deltagande med Johanna som hittat ny partner, dessutom så verkar Chris och Qvibben tackat jag till sin plats den behöver vi dessutom följa upp. Den uppdaterad teamsidan ligger nu uppe här.

Vet inte om ni sett den här rackaren till promotionrulle, men det är ju en skön storyteller om myten ÖtillÖ. 7:29 in dyker dessutom konstnärlige ledaren upp med en kamera i ansiktet.  

Ja, visst får man lite gåshud varje gång.