SM, SM och ÖTILLÖ

Ok gott folk, 
Till helgen vankas det SM på olympisk distans och vi skickar så klart en as-toppad Amanda för att jaga topplacering. Om ni inte tänkt er sticka ner till Jönköping så kan ni kolla lite resultat här. Snackis hittills verkar vara om det är våldtäkt eller inte på simmet.

 

Amanda_Puppy_Malmo.jpg

Ovan: Amanda på pallen föregående helg i Malmö, snodd från Ida Salonens blogg.  Nedan: Puppy på Amfibiemannen, snodd från Staffans blogg.

facebook våtdräkt.jpg

Efter SM är det ju Kalmar som coming up, det är ju också SM därav rubriken, skulle tro att det framgår med önskvärd tydlighet vilka vi är. Förutom delar av vår Norasektion så är det oklart hur vi kommer vara representerade. Samma helg kommer vi dessutom skicka Dudde till Köpenhamn och denna resa syftar inte till att upprätthålla rikets säkerhet utan bärga bra tider till perslistan.

Vi kommer under helgen dessutom att uppdatera hemsidan lite där vi samlar ihop allt som vi gjort om ÖtillÖ under en egen rubrik. Vi älskar ju på många sätt ÖtillÖ så det är väl inte mer än rätt.

kommentar markus1000@hotmailcom kopia.jpg

I samband med stöket export/import av inlägg och filmer från ötillö så hamnade en massa kommentarer dubbelt och i rensningen av dessa så tappade jag bort markus1000@hotmail.com synpunkter på att vi inte var starka nog för tempot i Texas. Valde att flytta den hit då bloggen är ett stängt kapitel. Kan bara tala för mig och jag gick för pers, 38 grader eller inte, då finns det alltid en risk att man kliver över gränsen, sen om man kallar det värmeslag, styrka, bonk, ont i fittan eller nåt annats så är resultatet detsamma och att så skedde var ju ganska tydligt. Sen är ju hybris en förutsättning för att få dra på sig en puppytröja över huvudtaget, men det är sen gammalt.

Avslutningsvis1: Radio P4 Dalarna ÄGER
Avslutningsvis2: Fina Petra som löparbloggar på stor tidning spår att swimrun blir det stora 2014, jag och PT Erika hävdar bestämt att swimrun var det stora 2012.

Allt för nu
Henke