Duathlondebut

Samtidigt som hårda kärna hade Mini Ironman på schemat körde Amanda Regnbågsklubbens duathlon. Så det fick bli lite extra paus mellan sim och cykel för att kolla in T2 och avslutande löp. Mona från Lactat cyklade lite för bra och trots att Amanda tog nästan 10 sek på avslutande 2,5k löpet så lyckades Mona hålla undan. Men det ser ut som Amandas hårda arbete börjar ge resultat. Lite fartträning och toppning på det där så får ni hålla i er därute.

Micke Sahlberg, som väl är vad man kan kalla en semipuppy, hade ingen fantastisk dag och trillade in på en 3dje plats och hade lågtryck på diverse social medier efter det.

Även legenden Pasi Salonen var på plats, men undertecknad var på tok för starstruckt för att få med en bild hem till Valpen. Värt att notera var även att KarinTri dök upp på långcykeln efteråt.