Sala Silverman 2010 - the movie

Mitt i allt kring Ö till Ö kommer här filmen från Sala Silverman 2010 där det haglade med PBn. Vi valde indietema till denna rulle, eller vi och vi, jag valde.Håll till godo

httpv://www.youtube.com/watch?v=JbICiYlkbDM

Kajalkram från Henke

Sala Silverman 2010

Lite kort om lördagens race i Sala, har uppdaterat med bilder och resultat. Nu är det bara filmen kvar. Det var det bästa tänkbara vädret och mycket folk, kul. Dörlich drog samma skämt som förra året och allt var som vanligt. Vi var inte toppladdade inför detta race men det gick med facit i hand riktigt bra även om kroppen var långt ifrån så toppad och klockren som i Zurich.

Strandstart i årets Silverman.

Så här blev officiella resultaten Johan, Tot 04:30:02 Sim:30:44 Cykel:2:21:17 Löp:1:38:01 Henke, Tot 4:36:40 Sim:32:31 Cykel:2:24:25 Löp:1:39:44 Perra, Tot 4:43:04 Sim:36:22 Cykel:2:25:58 Löp:1:40:44 T1an inräknad i simtiden och T2an inräknad i cykeltiden.

Det blev en bra genomkörare och både Henke och Valpen sprang under 1:40 vilket var det primära målet. Vi sprang på runt 2 timmar förra året, nästa år är det 1:30 som gäller. Perra som tidigare varit lite försiktig utmanade sig själv och gick stenhårt på cykeln, på gränsen till att gå in i väggen. Stort av Perra och bra cykeltid blev det om dessutom.

Lite synd på min grymma simtid att hjälpspännet lossnade och det blev någon minut extra i t1 plus att jag fick stanna efter 100m på cykeln och bli stillastående någon min till men med tanke på Valpens låga profil om punkan i Zurich så lämnar vi den diskussionen. Det viktigaste är att vi lyckades väl med våra fokuspunkter trots avsaknaden av toppning.

Puppy TS tre deltagare ute på banan.

Vi träffade mycket folk och hade trevligt, några stora händelser var.

Vi fick en ny gelrilla av Dörlich efter debaklet med den förra, blir hårdtest av den senare. Va fan är en gelrilla? här är nya modellen från Venkanto

Henke glömde återigen sin nummerlappshållare, så nu finns det en ny i samlingen.

Micke Selvin bröt men ingen kunde tjafsa med honom då han gled runt i sin svarta Norsemantröja. Kolla vad Micke skriver på sin hemsida.

Valpens blåsor, vinnaren från SCT och Micke i svart Norsemantröja.

Vi träffade mycket folk som skall eller har kört ötillö och sög in alla tips. Valpen fick till sist en officiell tävlingsvinst i Puppy TS trion och vi glädjer oss så klart med honom. Brögger fick till slut sitt pris efter att Henke avslöjat för arrangören att han inte gick i masters 40. Annars så gjorde triharders killar en bra insats och nästa år så kanske det står Puppy på tröjan? Jonas Tot 4:50:48 Sim:37:06 Cykel:2:27:11 Löp:1:46:31

Lotta vann damklassen och nyblivna Puppyn Rebecca var inte långt bakom. Lotta Tot 4:47:12 Sim:30:01 Cykel:2:28:26 Löp:1:48:45 Rebecca Tot 4:49:51 Sim:29:06 Cykel:2:29:17 Löp:1:51:28

Vi fick precis innan vi åkte hem en pratstund med runners bloggare Karin som körde i Sala och det visade sig att hon också ska köra ötillö, stort. Vi hoppas få till ett gemensamt pass nästa vecka. Valpen och Karin poserar med Karins coola Avelo med feta zipprims.

Imorgon blir det att på lite stela ben sticka ner och kolla på Stockholm AXA triathlon, vad vi (undantaget Perra som äter gröt) tycker om AXA behöver vi inte dryfta mer. Men det ska bli kul att stå vi sidan och hoppas att det blir lika bra förutsättningar som vi hade idag.

Lätt slitna killar kör klassiska avslutningsbilden och jo då, det ser ut som Valpen suger in magen.

Uppdatering med fler rapporter kommer här: Ironmange som för ett gäng år sedan jobbade ihop med vår kiropraktor i gnaget och som vi stöter på titt som tätt gjorde en grym insats. Läs om Ironmange här

Länk till alla resultat Sala Silverman 2010

Avslutningsvis Som sagt, vi hoppas få upp filmen innan vi laddar om för ö till ö.

Kanske ordnar upp sig trots allt

Tycker vi tar ett inlägg om vädret. Det ryktades tidigare i veckan om att det skulle bli 12 grader, ösregn och styv kuling i Sala till helgen. Detta var inget som lockade triathleter med fokus på ÖtillÖ som tänkte sticka till Sala för att få en ordentlig genomkörare i helgen och foka stenhårt på ett bra löp. För egen del spelar det ingen större roll eftersom jag är sugen på att köra på lördag men Valpen hotade med att ställa in och vår modesta deltagare, som utlovat all in på cykeln och som bestämt sig för att tvätta bort försiktighetsstämpeln, Perra hotade således med att köra armvärmare. Men när man sen kollar in yr.no så bjuckas det på helt andra grejor.

Nu har visserligen inte yr.no någonsin träffat rätt gällande vädret men vi hoppas att någon gång blir den första.

Vi bör nog också informera om att det inte blir något stafettlag från Puppy i år, trots succén förra året. Men räkna med att vi kommer ha en späckad trupp till nästa år men det tar vi inför nästa säsong.

Valpens favoritbloggare Karin tri kommer till Sala - Kommer du?