Now it´s time to do the math

Tillbaka, ny hemsida och nytt huvudmål inför 2013 så nu åker vi.

Aight, ni har säkert inte missat det, men det citeras väldigt mycket från NBCs "dokumentär" från Ironman 2010 där Macca krossar och Lieto försöker döda fältet på cykeln, se bild nedan.
Men nu är det så att nu har den äntligen dykt upp, dokumentären från Celtman 2012 som får resten av trainer-rullarna att stå sig slätt, och om allt fungerar som det ska så landar den i datorn imorgon fredag. Får se om vi kan få till lite magi så att vi får upp några sekunder med the big Swede på bloggen här till helgen. Den finns här om man är någon form av hacker (läs typ PLANS) och är bra på att dölja sitt IP-nummer.

puppy_lieto.jpg

Men om vi nu ska återvända till rubriken, det är dags att summera vad som har gjorts under året och under förberedelserna inför 2013, för detta är ju veckan som vi startar upp träningen på allvar (block1/base1) inför nästa års huvudtävling. Tänkte först att jag skulle snacka lite träningsupplägg och sånt men kom på mig själv att nästan somna när jag läste utvald runnersbloggares veckoschema, så den fällan går jag inte i idag.

Apropå runnersbloggar, tycker man ser gamla hederliga PT-Erika lite här och var den här hösten och för er som inte vet, det är väl egentligen inte så många så spelade vi in en film med Erika inför Phillies 2011 som skulle heta "Valpen skaffar PT" men det var för mycket annan skit som kom mellan men Valpen och Henke i "aldrig mera fet" version Puppy TS kanske trillar ut under julen om andan faller på.

Det rasar ju in olika affärsupplägg där folk vill tjäna pengar på sin hobby, jag gillar det! Tycker alltid att det varit lite för mycket agg mot den gode Colting som väl varit först med att tjäna lite stash och gjort det bra. Det är ju lite upp till konsumenten att välja, det väl egentligen bara Runners som inte gjort någon redaktionell granskning av det Jonas säger, övriga har ju ett val och läser man inte in varumärkesbyggandet i provokationerna så kanske man kan bli upprörd, vad vet jag. Det här forumet tillåter ju att jag säger det jag vill och vi i Puppy gillar ju Jonas som fan! Det som man dock kan ha synpunkter på är alla dessa tränare och coacher som ploppar upp till höger och vänster, där tror jag dock inte alla har insyn i att det kanske inte räcker med att vara PT eller gått idrottsgymnasium men det lär man säkert bli varse, för 90% inklusive Puppys hard core är det fortfarande fokus på att ta jobbet istället för att skaffa coach. Även om det varit nära, men det där får vara ett helt eget inlägg.

Årets huvudmål
Ok, då ska jag väl försöka komma till det som det här egentligen skulle handla om, årets huvudmål. Efter 2010 succén i Zurich samt min och Valpens bejublade resa till Phillies 2011 så blev 2012 lite av ett mellanår. Samtliga tre hardcoremedlemmar på olika tävlingar så det var lite av en förutsättning för att kunna motivera oss gamlingar (Henke och Perra) att köra hårt ett år till var en kollektiv utflykt. Så efter noggrann research av Valpen så landade valet på Texas!

Så nu är det bokat och klart, 18 maj kör vi återigen ett gemensamt race samt inte minst en riktigt fet roadtrip och tro mig att nu är det återigen ett taggat gäng. Valpen ringer och meddelar tider till höger och vänster, både vad som krävs i olika klasser samt vad Perra gör för splits på simtestet. Han gillar det där men efter måndagens långdebut från Valpen, som varit lite öm i foten, skickade han mess om att det var trötta ben men fick svaret att jag tyckte att lätt distans inte slet så mycket så var det inte det vanliga hugget tillbaka. Så det är kärlek som vanligt. Men det som framförallt ställer vissa krav att tävla så tidigt är att få till bra cykel så vintern kommer bli i trainers tecken. Kan bli bra.

Ironman_texas_puppy.jpg

Kolla in IRONMAN Texas hemsida om hänget i Woodlands.

Så här på slutet. Fick ett mail av Bettan, head of supportteam även hon BBC kändis, att vi borde hylla Lisa och det ska vi så klart göra. Om ni inte sett den tidigare så kolla när vi träffade Lisa redan 2010 och hängde. Hon är så klart fortfarande vår favvis.

Har en annan puck om Lisa men nu måste jag komma i säng för imorgon vankas det Vasalund 06:30.

Kärlek
Henke