Sista rycket - sen växlar vi upp

Hepp, hepp!Som vi väntat på den nya hemsidan, när den äntligen är redo för ompekning och datumet satt så misslyckas Jänkarna med att importera historiken. Jo så är det, Puppyts.se kommer framledes att hostas från mtf NYC, men som landet ligger just nu så har jänkarna ett problem, de kan sätta folk på månen men inte få med Puppyts.se historik sen starten 2009, kan berätta att deras ubertrevliga support inte är helt nöjda med den typen av kommentarer. Men den här makeovern är sista steget innan omläggningen.

Enligt senaste infon från där borta så ska det vara löst, så nu är det kanske bara att hålla i hatten.

Ok nu till träningen. Den hårda kärnan har nu bara en vilovecka kvar sen är de 8 prepveckorna till ända, prep syftar enbart till att vänja sig vid träningen och börja grunda lite, så sen växlar vi upp mot nästa års huvudmål. Det vankas 12 veckors base och tanken är att ventilera lite grejor här med er vänner. Kommer så klart massor om årets huvudmål och hela upplägget till nya hemsidan. Men sammanfattningsvis så är allt som vanligt, Perra dunkar trainer, så till den milda grad att man blir kallsvettig så fort det är skidor på tv, och har efter Valpens påhopp i den gemensamma kalendern gått helt mörkt. Valpen dras med ont i fi...förlåt foten och fokar hårt på simmet och simmar nu som en hel val. Kommer bli någon form av rekord där.

Eftersom det blir en väldigt tidig tävling i år med våra mått mätt så innebär det revival för trainern för min del. Efter ett nästan trainerfritt förra hösten, visserligen min sämsta träningsperiod någonsin pga massa annan skit, men ändå. Det är ingen fest att gigga trainer, vi tänkte dock snacka ut med trainerkungen om det. Och nej då menar vi inte Perra utan den andra nämligen Näsvik. Kan inte nog säga hur mycket jag ÄLSKAR att man kan kolla live på honom när han kör trainer. Kommer lite mer resonemang kring det när coachvalet kommer på tal.

henke_trainer.jpg

För egen del har så har skadeläget gjort att merparten av preplöpen gjorts själv, trots lite avig mot att springa med musik har jag fått med lite gamla och nya vänner. Elvis Costello innan han blev kär i den där jazzpianisten och fortfarande var arg, Solance kan man ju bara älska, årets bästa platta med Kendrik Lemar och inte minst så har det varit stående med två repeat av Niggaz i Paris (fett livegig). "Whats 50 grand for a mtf just like me/can you please remind me" i det tunga introt är en modern klassiker.

Det som varit det bästa är att när man har massa andra saker på sidan som pockar på uppmärksamheten, för det har det onekligen varit rätt tufft sista månaderna. Det som känns positivt är att det blir ett sundare förhållande till träningen, därmed inte sagt att träningen legat på sparlåga. Men mer kvalitet och mental fokus när det väl körs, inte bara grå mängdmassa (volymiös och lågintensiv träning) och sen sitta och räkna timmar i excelarket, kanske det som var huvudfelet sommaren 2012. "hard on hard days, easy on easy days" har man ju läst sen dag 1 av den här skiten men först nu kanske fattat innebörden.

Annat roligt är att klubben har växt lite och vi har verkligen fått in bra träningsfolk och det är ju hela grejen. Bara en så sak att Dudde glider in svindeffad i speedos en helt vanlig onsdag i Sumpans simhall eller när man för chansen att simma sönder ÖtillÖ vinnaren Hasselmark (fortfarande utan smeknamn), det är riktig kvalitet och så Puppy TS ska vara.

Annars så har det lagts mycket puppyjobb på nya, loggan, hemsidan, outfitten 2013, cykelstället och rätt mycket annat kring Puppy och nu verkar det som de flesta bitarna trillat på plats.

Det finns så mycket roligt kring, coachval, cykel och wattmätarköp, PT-fia, att Valpen har sagt ursäkta till en man (en dykare) och en massa annat. Kan blir så bra att det är löjligt det här. Så håll andan nu ett stund så är snart nya sidan uppe.

Sist, fick ett mail från löpcoach Pjärta. "är det inte ironiskt att simcoachen ironiserar över dåliga runnersworldomslag när det bara är en tidsfråga innan vi ser honom själv där. Det är väl där alla triathlon sell-outs hamnar med fet hälisättning och retuscherad bakgrund möjligen undantaget Lisa Norden."

Ses vi runt Råstasjön imorgon?