Blad är klar!

Som ni säkert förstår så bjöd årsmötet på en massa bra skit och utlöste också någon form av arbetsstorm för den hårda kärnan, eller rättare sagt den hårda kärnan minus Perra. Vad gör Perra då undrar ni. Jo han mörkar och cyklar trainer, kan inte nog beskriva hur glad jag blev när Sahlberg (med värsta bonk or glory-sidan) påminde om Perras "snacka ut" inlägg där man endast blev mer förvirrad. Det är som jag alltid sagt, det krävs en doktor. Det som dock ska lyftas fram är att Valpen klivit fram, tagit ansvar och levererar å det grövsta, han är mäktig Valpen, mycket mäktig. Det verkar som att vi ror iland den här skiten med klubben även i år.

Ok, till ämnet på den Glenndoftande rubriken. Blad? Vem fan är Blad? skulle du inte ta och lyfta fram superman Hasselmark som det stora nyförvärvet? Multisporthjälte och numera 2-barnsfar? (grattis) Supersnabbe Chris, combackande Bibben, Putte from hell eller svärmorsdrömmen Dudde? (se avslut) Nä mina vänner, de är alla fina människor och bra triathleter men Blad är något så ovanligt som en smålänsk, exhandbollsspelande, skönsurrande triahtlet som valt att lämna tryggheten i Kalmar RC för hemmet Puppy TS. Det tog några år att hamna rätt efter att ha hamnat lite snett, vi ser det endast som ett felsurr, men från och med säsongen 2013 är han hemma. Välkommen.

blad._puppy_triathlon.jpg

Blad sträcker väl inte direkt ut, men han kör i Kalmar RC rätt lökiga dräkt.

Vi landar i år på i runda slängar 20 medlemmar och det känns lite som vi nått taket för den här gången. Det som gör en så glad är att med alla som är klara för i år så känns det lite så som det var när det grundades, allt bygger på att det är sköna snubbar och brudar som kan köra ihop. 2013 års trupp är dessutom så jävla vass att man får börja bära vatten igen snart.

puppy_triathlon_logga_sv.jpg

Fick ett sms från den gode skönsurrande Hultgren som löd "Tja, hur går tävlingsplaneringen inför 2013?" mitt svar? "Det beror lite på, vilken AG kör du?" men det visade sig vara lugnt. För nu är det klart och inbetalt hårda kärnan har bokat gemensam tävling, nästan flygbiljetter också, till nästa år. Inte nog med det, vi har lagt schema och startat upp träningen. Förra året så var vi splittrade, men nästa år så kommer ni kunna följa oss närmre än tidigare på sista? IM-resan, från och med om två veckor kör vi ett nytt projekt. Så snart är "the muffinperiod" slut för i år och det är dags att snäppa upp kost och träning ett snäpp till, kommer mer tävling och upplägg i separat inlägg.

mackan_copenhagen.jpg

Mackan fyrar av bästa modelleendet direkt efter han gömt de röda korvarna.

Lite andra roliga saker från klubben - Vi har denna veckan landat i princip alla våra partners till nästa säsong, så nu är det bara att släppa ut nya hemsidan, nya cykelkläderna och nya klubbstället, vi kommer vara snyggast även 2013, stort.

- Det har blossat upp en strid mellan simcoach Sahlberg och löpcoach Pjärta där simcoach Sahlberg hävdar att P to the järta borde stå till svars för dåliga löptider under året medan simtiderna förbättrades å det grövsta. Pjärta svarar helt sonika med att åka till staterna och hetsäta cheesecake.

- För egen del så har träningen startat väldigt trögt, är sugen men inte riktigt där ännu, men känner mig långt piggare än förra året vid den här tiden, då var det gråta i bilen på vägen hem på kvällarna, skönt att man lyckades rida ut den stormen. Inbillar mig att det kanske är bra att inte vara övertänd i november om man nu ska försöka undvika att vara i toppform 2 månader för tidigt.

Sist, Tuggarn har i alla år lanserat Dudde som "psykmongot" och den stenhårde, men de egenskaper som Dudde hittills har visat upp i Puppy TS liknar mer svärmorsdrömmen nummer 1 nästan så att han konkurrera med Perra om priset som årets världsmedborgare. Väntar med spänning på att en morgon bli överraskad av Dudde i full stridsutrustning i häcken när man ska hoppa in i bilen, eller typ att han ska visa hur man dödar någon med sina bara händer.

Det var allt, mycket kort, men det rullar eller som Emelie skulle sagt Lets kick it. Ha det gott //Henke