Årsmötet och nya möjligheter

Vänner!Idag skulle varit dagen då flytten till nya puppyts.se skulle ha gjorts. Men i sista stund så trillade det in lite ändringar (läs möjligheter) som kommer ha rätt stor inverkan på den grafiska profilen och upplägget så det kommer bli ytterligare några veckor innan vi är uppe och rullar fullt ut. Men ni kommer ändå märka av vissa förändringar då huvudsidan kommer att gå ner och endast bloggen kommer att köras under övergångsperioden. Vi vill ju så klart att allt ska finnas på plats med alla medlemmar och partners på banan.

Omläggning av hemsida och grafiska profilen är inte det enda som händer i Puppy TS just nu. Gårdagens årsmöte bjöd på en 20 man stark trupp och med så när som på en, så var samtliga 4 nya medlemmarna på plats. Utan att sticka ut hakan allt för mycket så kan man med lätthet förstå varför vi kallas Sveriges fetaste triklubb, oj oj oj vilka snubbar och brudar som kör under vår flagg under 2013. Men som vanligt så är det RÄTT personer och det blev verkligen tydligt lite senare på kvällen då det som hände verkligen faller under kategorin fethäng!

Förutom att riktlinjer och partners beslutades och en massa andra saker landades så körde vi så klart ett ordentligt pass signerat Amanda innan årsmötet och kalaset satte fart. Räknar med att det inte bara är jag som har lite värk i benen idag.

Så här glada var alla innan start, saknas på bilden gör det som väl få anses som rutinerade och inte var med på misärträningen som utfördes på Ekerös kanske blötaste fält. Tack för den Amanda.

Tänkte bara slänga ur mig några snabba utmärkelser Hetast Nya cykelstället får väl kategoriseras som något av det hetaste. Kallast Arbetsgruppen med Jocke Berggren och Micke Sahlberg får väl anses som den sämsta sen det där grupparbetet om länder i Afrika i femman. Smeknamnslösa Här gilder nykomlingen Johan Hasselmark in, alla nya hade tuffa smeknamn, Dudde, Putte from Hell, Christoffer blev väldigt snabbt Chris medan Johan fick för och efternamn hela mötet. Mest show Australiens egna kompressionskung får den, kommentarer överflödiga mer cirkus än klädprovning.

Tack för ett trevligt årsmöte!

Dagen har bjudit på mycket obanat och imorgon rullar vi in i vecka 2 av träningen, kan bli trevligt. Henke