Ny web coming up!

Gott folk!Vi vilar järnet! Själv så blandas grym laddning för nya äventyr med den värsta sortens trötthet. Tillåter mig själv att åka med i koman. Får skäll av kiropraktorMicke, badar och bastar med gubbarna i VL, försöker bli någon form av Yogaguru, dricker öl på alla möjliga håll för att komma ikapp, testar crossfit med Valpen, jobbar ikapp och inte minst försöker ta hand om fru och laga god mat. Transition är här och den är lite som ett töcken men samtidigt alldeles underbar.

Men nu är det satt, den 1 oktober börjar vi sätta lite ordning på tillvaron men innan dess så kommer vi att göra en makeover på hemsidan och den är planerad till nästa vecka så ser det lite mörkt ut här nästa vecka så fattar ni varför.

Sen kan jag inte nog påminna om att det börjar bli dags för årsmöte, den 20 oktober så kör vi ute på ön. Verkar som om festgeneralen fått någon form av ångest så vi får väl se hur uppstyrningen blir, men avsätt tid från lunch. Det har fördelats en del uppgifter men om det är någon som har något magiskt på gång, sammanfatta gärna det i ett mail till hello@puppyts.se. Detsamma gäller eventuellt nya medlemmar, det är på årsmötet ni har chansen att knipa en plats i Sveriges fetaste tri-klubb.

Lite annat trevligtBästa fotografen har lagt upp ett bildspel från Köpenhamn, kolla in det genom att klicka på någon av bilderna nedan.

smallpigart_007.jpg
smallpigart_009.jpg

Silly Season Det ryktas om att Anna & Catta gör comeback på höstens simning, kan bli hur bra som helst. Det innebär nytt rekord, i dagsläget är det 4 av 10 brudar anmälda på onsdagssimmet.

Vi får så klart återkomma när nya webben är uppe vad som händer men jag skulle säga att Puppy TS är synnerligen på gång. Sist men inte minst Den här mycket fina bilden trillade in i brevlådan med stenhårda Lelle och Mange som vann årets ÖtillÖ, inte oväntat att de giggar i Puppys rosa badmössor. Tänkte köra lite uppföljning med grabbarna under hösten och kanske hittar vi på lite annat kring detta.

mange_lelle_puppyts_otillo.jpg

En och annan rakad bringa i E-valley vad det verkar.

Trevlig vila på er!

Ps. Valpen hälsar att han kör över Dudde (the Dude) i samtliga crossfitövningar, idag gjorde han tex 3 kipping pull-ups på raken, så håll i hatten där borta i Sollis. Ds.