Racedags - Challenge Copenhagen

Ok vänner, det har blivit dags för mitt (Henkes) A-race. Kommer inget långt inför inlägg, men sista veckorna har väl i princip gått enligt plan. Ni som känner mig vet att jag inte är någon anhängare av målsättningar som "att hitta känslan" eller "få en fin dag" antingen flyr man eller så vill man inte dela sina mål med andra och det senare kan man väl respektera om nu någon skulle våga säga det rakt ut. Kunde skriva ett helt inlägg om det men det får bli en annan gång.

Jag har sedan uppstarten av det här året haft sub 09:30:00 som målsättning och det är det som gäller även imorgon. Planen är: Sim 1:05-1:08 - ledord, kötta! får inte hamna i lökmode utan ta jobbet. Cykel 04:55-05:05 - ledord, håll igen och spara benen till löpet. Mesigt men troligen bra. Löp 03:15-03:25 - ledord, stark och lätt öppna på 04:40-04:35, ska funka. Som ni ser finns det lite att ta på men det är det grova.

Eftersom jag funkar bättre med personrelaterad mål så ska jag ge er dem dessutom. Brutal fullträff - Sälja cykeln och snacka gamla minnen - Jojje "lillcolting" Borssén - 09:09:53 Fullträff - Tufft men enligt plan i utvecklingen - Marcus "Mackan" Hultgren - 09:27:33 Skamgräns - Om cykeln inte ska hamna i Öresund - Micke Selvin - 09:54:24

Det finns så klart en miljon saker som kan gå snett men det är enligt mitt synsett det jag har förberett mig det senaste 8 månaderna, att hantera och eliminera allt som står mellan mig och 09:30:00.

Jag har startnummer 584, ni kan följa mig på www.kmdchallengecopenhagen.com eller ladda ner deras app, sök på Challange DK. Anna kommer att ta över mitt twitterkonto imorgon, binära följare varnas.

Aight?