ÖtillÖ - tips och movies - uppdaterad

Eftersom det börjar infinna sig ett sug för ÖtillÖ, kanske pga sms från Tuggarn, samt massa snack om att sjösätta en multisportvända med Team Malaco till hösten efter årets triathlon-A-race som är Norseman för Perra och KMD Copenhagen för mig. Satt och kollade lite tävlingar, lutar åt Raid Uppsala kanske även Finnmarksturen (MTB race) förutom magiska ÖtillÖ då så klart. Mitt i detta så dök det här klippet upp, har ni inte kollat på mäktiga FJS hemsida så gör det nu. De är tunga och Johan dyker ju upp med Micke "från förorten" Sahlberg då och då. Kanske är så att de kvalificerat sig för en start i Ekerö International Aqualthon, då kan ju Team Malaco kan pumpa dem på lite tips och ideér.

Jobbar för övrigt på att få Peter Dörlich som grillmästare på aqualthonkvällens grillparty, kan bli stort. Hör av dig Peter.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bIvgUjsmNpk Brutalt bra info kring ÖtillÖ från FJS som varit på pallen tre senast åren, vann 2010. Bästa guiden man kan få.

httpv://www.youtube.com/watch?v=UOqB8IJ0_DY Puppy TS film från ÖtillÖ 2011, inte så arty som de brukar men det var mest Valpen som höll i kameran och han är som vi vet lagd lite mer åt det binära hållet.

Uppdatering 20120530 Eftersom det formligen rasat in synpunkter på filmvalen, speciellt från vår egen Jocke Berggren så lägger vi upp ytterligare en rulle. Den som vi helst skulle haft upp ligger inbäddad i något flashkör så där skulle vi behövt PLANS hjälp men den hittar ni här. Men i väntan på nästa tävling så får ni hålla till godo med denna.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ASS216GHNnY

ps. för er som inte visste det så är PLANS Puppy TS egen hacker, ingen att göra sig ovän med vill jag lova. ds.

Gott med lite ÖtillÖ taggning så här i slutet av maj. Ses i Sandhamn 3 september vänner.

Henke