Övertänt var det här

Reseberättelsen från stora landet i väster, summering av 10 veckors simcoaching, men det vi kan smyghinta från simmet är att Putte from Hell (potentiellt världes bästa smeknamn) uppbringade stordåd detta och varför vi inte hade någon i mål på premiärmilen får stå tillbaka för dagens stora nyhet. Vi lever i en galen tid! Är det ett för kraftigt uttryck tycker ni? För mer än någon vecka efter att det blivit klart att Jocke Berggren kommer tävla för Puppy TS 2012 så dyker den här nyheten upp på förbundet.

Länk till artikeln på förbundet

Sportchef på förbundet, stort. Grattis till det Jocke och välkommen till Puppy. Presentation kommer inom kort, på alla de nya (och gamla)

Jocke kör blågult

Det som började med den smått legendariska mallisbilden med Bodström håller nu på att ta vägen via triathlonförbundets toppskikt.

Mallis 2lax10, sträck på dig Valpen!

Ja det trodde man inte när det stövlade in två älgar bland gasellerna på Kilsbergen triathlon 2009. Klicka in på det här bildspelet, varning för starka och nostaligska bilder.

Ja sanna mina ord, vill inte heller undanhålla denna fina bilden för er därute, den är från Team Malacos traildebut på Ekerö 2012. Perra debuterade i fivefingers. Så vi tränar en del också, på lördag blir det långcykel.

Tips, kolla i slutet på den här filmen på Lantolife så får ni se konstnärliga ledaren göra snygga vattenövningar.

Nu är det dags att sticka vidare. fullspäckad vecka med träningsdos from hell, handbollskval och nytt jobb. Får försöka smälta det på Fuerte nästa vecka och ta hand om mina favoriter, Anna och Tjorven.

Ord upp!