Peeerrrrraaaaaa!

Ok,Sista trainerpasset har precis avslutat den 3e tuffa veckan i denna perioden, det har varit en riktigt bra uppstart på 2012 trots lite snuva här och var förra veckan. Nu följer vi upp med besök hos bästa kiropraktorn, Micke, sen går vi in i viloveckan.

Viloveckan är dock ingen superfest, långpasset löp dras visserligen ner till 20k och bonuspasset löp tas bort, annars är det ungefär som vanligt på de andra fronterna bara att man känner sig lite mer lökig. Höll på att glömma, vi kör ju tester dessutom. T30 (max i 30 min) på både trainer och i poolen, sen snackas det Yassos 800 i lämplig hall på lördag, är du sugen? hör av dig.

Det handlar just nu om att förbereda kroppen på kommande mängdökning, alla distanser blir fortfarande längre och vi väntar på att börja cykla mängd, blir mest kvalitet på trainern nu, så nu handlar träningen om att palla och absorbera nuvarande belastning för att långsamt bygga sig stark.

Sist då, gillar den här reklamen så jävla hårt för alltid när Perra ringer så brukar mitt svar vara Peeeerrrrrraaaaa, på sann Mange Moberg maner, humor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cJqDdvqzTPY

Allra sist då, som konstnärlig ledare så ska jag ju berika er och även om Mello 2012 är festligt så tycker jag att ni bör se Band of Horses covern funeral av coola indiekollektivet Copenhagen Collaboration i klippet nedan, enda nackdelen (håller med Lisa här) är att de är glada som en kristen skolkör, annars är det en magisk tolkning.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Prygavm2iFc

Andra bra saker: Så snyggt att brudarna kör långpass på årets kallaste dag och skickar upp bild på FLICKR, stabilt brudar, fan va starka ni är.

Tuggarn, lyssnar på Madonna och överväger medlemskap till 2013 i Puppy multisport, kan bli stort.

Vi håller på och snackar med lite olika leverantörer av kläder och prylar, vem vill inte leverera till Sveriges fetaste triathlonklubb kan man ju fråga sig.

Ps. Micke Muttala håller till i tennishallen mitt emot starten till Ursviks löpsspår, hör av er på mail om ni skulle vilja ha kontaktuppgifter där. Ds.