Jobb och träning - livet?

Yauo,Sitter och garvar lite åt den filosofiska rubriken, vet inte riktigt vad jag tänkte men den är fin så den får vara kvar. Tänkte som vanligt reflektera lite över livssituationen i Puppy TS och vad som händer i hundgården så här i februari.

Det händer en hel del i klubben, vi har landat en samarbetspartner på cykelsidan, så framöver kommer det bli material från Outsport i Solna. Sväng in och snacka med pågarna där om ni har vägarna förbi, enda minuset är väl att de har Orbea och inte Cervelo men det får man väl leva med.

På klubbklädessidan så har Adidas styrt upp grejorna på ett härligt sätt så 2012 kommer det lysa om Puppy TS klubbjacka, sen finns det så klart ett separat plagg att glida i på färjan ut till Sandhamn. Skönt att vi fått detta på plats, sen verkar det som att vi landar på 15-16 medlemmar 2012 så det är precis perfekt utveckling för att Valpen ska hinna uppdatera membershemsidan. Vi ligger dock lite lågt med tjejer i klubben, men vi har ju å andra sidan de bästa, kanske ytterligare spets på väg in. Räkna med att brudarna kommer på pallen i ÖtillÖ och att Lotta fortsätter att dominera på damsidan, när ska det kvalas till Kona Lotta? Känns att memberssidan behöver uppdateras med medlemmarnas målsättningar och lite nya bilder.

Vi fortsätter med jobbläget, själv är jag inne i en lättare fas jobbmässigt så det är smutt med lite mer tid och kunna komma väl förberedd och planera upp sommaren. Allt med resa, boende och upplägg bokat och klart för sommarens Köpenhamnsutflykt.

Perra har börjat förvärvsarbeta och enligt egen utsago så blir det inte mycket tid till träning, i onsdags när jag ringde så kördes det backe på morgonen innan gemensamma simpasset och på torsdag förmiddag så kördes det trainer när undertecknad ringde. Så med andra ord är allt som vanligt, Perra flyger under radarn medan jag och Valpen hetsar sönder varandra. Blir dock trevligt till våren när kollektiva långcykeln kommer igång så hårda kärnan kör ihop igen mer än 1-2 pass per vecka, inte för att jag är trött på Valpen, tvärt om, men Perra balanserar vår grupp på ett fint sätt.

Perra sträcker ut på simanalysen i sydpoolen, fett hög armbåge in i catchfasen dessutom

Valpen som dyrt och heligt förnekat att han räknar mattetal på jobbet, se bild nedan, verkar ha lite mer belastning på jobbet senaste veckorna men det är inte det största problemet. Valpen har dragits med efterhängsen sjukdom sen förra veckan och har enligt egen utsago blivit fet(are) och fan vad vi garvade när han stod jämte George på simmet, George har visserligen 0,1% underhudsfett men ändå. Jag och Valpen har dock kommit överens om att man bör ligga några kilo plus under vintern för att inte bli sjuk och frysa, men det går dåligt så långt. Inte med vikten då.

Vi får väl köra Katrin Z metod framöver för komma i matchform. Det jag ÄLSKAR med Katrin är att hon provocerar välutbildade, smarta snubbar (för det är mest snubbar tror jag) till att bli galna hur lätt som helst. Underhållning!

Valpen räknar matte, Katrin käkar LCHF och svankar.

Valpen var dock tillbaka från sjukfrånvaron i fin form till onsdagens simpass med Tessan, överlevde det och körde hårt på torsdagens fartpass med löpcoach Pjärta. Det var backlöpning på schemat och nog verkar vinterns fartpass gett lite, för de senaste 2 veckornas pass så har mätaren inte stått på tvärrött i 90 min, sen försöker Pjärta banka in lite vett i Valpen och mig, han håller farten på intervallerna så vi inte försöker knäcka varandra på intervall 1 av 12, får oss att hålla igen i backarna och massa andra bra tips. Pjärta är värdefull och vi hoppas att Pjärtas Hanna dyker upp i Puppykläder till sommaren, eller så gör vi inte det för gamla orienterare brukar vara svåra att knäcka i spåret.

Coach Pjärta på bra humör innan torsdagens fartpass

Vi kommer så klart lägga upp och hänga ut våra coacher på hemsidan och här på bloggen. Det och de nya medlemmarna ligger i röret samt en ÄKTA dokumentär där huvudpersonen inte glider runt i bar överkropp på Hawaii utan den är mer epic som Tuggarn skulle sagt.

Avslutningsvis Coach Sahlberg är på träning och tävlingsläger i USA och vi har då fått en ersättare på coachsidan.

Sahlberg, på väg upp ur vattnet. Inga shorts utanpå våtdräkten iaf.

Vi körde första passet i onsdags med nya tränaren, Tessan, eftersom vi i Puppy TS jobbar mycket med att ha "högt till tak" så är det inte helt självklart att gå in och styra upp hundarna. Mailade lite med Micke innan han stack, förklarade varför förra simcoachen inte fick följa med på resan och att vi förväntade oss att han skulle upp med första gruppen på tävlingen. Han avslutade sista mailet avslutades så här "Jag ska köra hårt men smart som glasmästarn från Mockfjärd, så får du göra det samma och LYSSNA på Tessan på träningarna, hon e grym på teknik!"

Tessan var grym och hon piskade ut det mesta ur vår lilla grupp, magiskt bra träning. Kommer lite bilder och snack från Tessan efter nästa onsdag. Tänkte även att vi skulle göra något om vår simgrupp, det finns en del sköna (och snabba) snubbar och brudar som förtjänar lite uppmärksamhet här, Putte from hell, Djungel George, Tjurrusetvinnaren, Världens bästa rallyförare McRae eller är det han som gjort 28 på milen? osäkert. Hur som helst en magisk grupp. Nu ska vi bara ta tag i fikat innan, Mackan? tar du den.

Ok, nu ska det kastas lite boll med gubbarna, sen ska den här träningsveckan stängas med att svettas på trainern.

Frågor på den?