Tuggarlunch och nörderi

Efter att tisdagen och halva onsdagen tillbringats spy-endest (kanske heter det spyandes) i fosterställning efter att magen lagt av efter djupfrysningen på tisdagkvällens 27k i ett kallt Sthlm. En av anledningarna till att magen la av redan efter drygt 18k kan ha varit att Valpen drog upp 4:15-tempo på St Eriksgatan (under 5:00 var dagens mantra i snömodden) för "min klocka visar 5:15" och därmed svettades undertecknad söder och samman redan tidigt på långpasset och fick sedan isbitar i magen efter att Valpens Garmin lärt sig hantera solstormarna. Så kort och gott, Garmin är ful (tycker alla som inte läser teknisk fysik) och uppenbarligen dålig, även Pjärtas garmin visar fart så jävla dåligt att man mår illa. Tacka vet jag suunton den är snyggare än de andra och så tror man att man är bättre än vad man egentligen är. Eller så gör man som Tuggarn och Perra och springer på känsla om nu någon skulle vilja det. Bild snodd från Runners

Om det ska bli någon ny klocka så luktar det den nya suunton. Det stora med passet var att det var svart energi sista timmen och att vi (mest jag) slet ont blod för att fullfölja, blev en spya vid prippsbron och frossa i Valpens soffa efter målgång. Ord upp på den!

Ok, men eftersom onsdagen tillbringades i fosterställning (att magen lägger av när den blir kall händer då och då och brukar ge 24h frånvaro) vilket ledde till att Sahlbergs onsdagspass med legendariske Rallyföraren missades så var det en liten seger att sticka till jobbet idag, förkyld och sargad blev det lunch hemma hos magiska Tuggarn. Det bjöds paleo och hur mycket ötillö och träningssnack som helst och Valpen som försöker spela svår ringde 3 gånger för han helst av allt ville vara med men ännu inte lärt sig uttrycka hur man tycker om någon. Tuggarn "ville sticka ut hakan" och avslöjade att han ville gå under 11 timmar på ötillö men att han inte sagt det till någon, det kallar jag sticka ut hakan. Det är lite Perra över honom. Han är fin den där tuggarn.

Pappaledig tuggarn fixar bästa käket i chewercrib!

Apropå nörderi så snor jag det här knäcket från Ol`G Jojje som verkar var fast för Puppybadmössorna, fortsätter den här streaken så kanske det kan bli en från nya kollektionen dessutom.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1KTEgLKhjIw Snubben på filmen ger verkligen trisnubben ett ansikte, magi.

Gz Up - SPIF down som Jojje själv brukar uttrycka saken.

Avslutade sedan dagen med ett corepass och lite bastu. Det fick vara allt för idag så imorgon fredag så hoppas jag kunna kicka igång lite bättre och sen luktar det bollkastning, trainer och löp till helgen.

Återkommer med vilka det var som fick svärta i tisdags när bonken var ett faktum. Allt för nu, hoppas ni får en fin fredag