Veckorna som går

Vänner,Veckorna rullar på och transitionperioden är snart avverkad. Tänkte dock att det var dags för en uppdatering från hundarna och hösten verksamhet.

Som ni säkert märkt så har det varit mer Björn Andersson lipande här än på Björtas egen blogg som för övrigt är stendöd, men kolla coachsidan den verkar het. Och om sanningen ska fram så har det här året bjudit på mer prövningar än vad som kan anses vara nyttigt. Dock så har det växt fram en tydligare bild av hur man egentligen vill ha det och vad det är som gör att man inte bara gör det som man mår bra av. Men det får bli en ett eget inlägg, eller bok kanske?

Så tillbaka till hösten då När Valpen under oktober höll på med sin post Kona blues och Perra bara körde på i sann ultrastil så började undertecknad göra försök att starta upp säsongen 2012. Lyckades väl få till några skapliga uppstartsveckor innan det var dags för årets första ledighet, blev ingen direkt semester i somras eftersom husbygget och Phillies tog varje ledig sekund. Fick en bra resa till Frankrike och efter den så var det dags att starta upp på höstens schema, kanske inte direkt fullt utvilad men en bit på vägen.

Så här såg det ut när transition startade

Första två veckorna landade på bra träningsmängder över 12 timmar innan kroppen började säga ifrån, nacken och allmäntillståndet ville inte riktigt vara med. Det var inte en sjuka som bröt ut utan bara något som låg där och malde. Belastningen på jobbet drogs dessutom ner ordentligt och det var som att dra ur proppen. Efter två veckor i yrvaket tillstånd drog jag till sjukan och tog samtliga blodtester utan något resultat. Efter en lång diskussion med medicinska expertisen, inte den på Ekerö vårdcentral vill jag lova, blev jag övertalad att köra första penicillinkuren på säkert 10 år. Nu har det gått ett par dagar och det känns redan lite bättre så det kanske var på tiden att det skulle rensas ur.

Nu börjar kroppen kännas lite piggare och två bra lite lättare pass har avverkats och nu är det snart dags att gå till gymmet. Dock skall det sägas att trots att det varit lite segt så har det löpts mer långlöp senaste veckorna, Ekerö-Ursvik, än vad det gjorde hela förra hösten så helt off har det inte varit. Har dessutom startat upp torsdagarna med löpcoach Pjärta, kunna cykla ute och simmat efter coach Mikes program 2 pass per vecka. Men målet är att försöka hitta lite mer harmoni och återhämtning samt trycka på med lite mer timmar fram till jul.

Veckan som pågår ska avslutas med ett fint långlöp på Ekerö för att se om det håller måttet för nästa helg så ska hela PuppyTS ut och äventyrslöpa i grupp så det kommer bli bra.

Har massor att skriva om, årsmötet, Perra som ska disputera, målsättningar, träningsupplägg och målsättningar men det får bli allt för nu.

Vill dock hälsa till Jojje, man kan väl säga att vi är på tjenisbasis inte mer, att simma för fan till blå jungfrun, tror det gör så magiskt mycket för psyket och det är det som kommer ta dig till Hawaii.

Sist men inte minst, Tessan Alshammar, vilken tjej! Grattis.