Reclaim!

Ok, det är helg på intågande igen och även om jag inte var ute och kastade sten och skrek glåpord till högern förra helgen så har jag reclaimat en hel del på egen hand. Föregående vecka var nämligen då kraften återvände på riktigt. Om man skulle vara en vän av stora ord så skulle man säga att man fått livet åter, men nu är ju inte jag sådan. Hoppas dock innerligt att det tar 10 år till nästa antibiotikakur, är man världsmedborgare som jag och Bjelkis är så vill man inte bidra till resistenta bakterier. Föregående helg var nämligen av gammalt klassiskt snitt med massor med sömn, träning och umgänge. Till helgen som kommer så är det samma visa, lördagen bjuder på sim och långpass, se blänkaren till höger. Sugen att hänga på? Dra ett mail till henke@puppyts.se så får du förutsättningarna.

Tänkte dela med mig av lite tankar och kanske någon anekdot från de föregående och kommande veckorna.

Ok, då kör vi.

Läser på en annan världsmedborgares blogg, som skriver om sin utrustning, att man ska skriva att man inte är sponsrad när man skriver om sin grejor. Jag jobbar dock ihop med magiska Ricoh och då är det mestadels adidasprylar som gäller, snabba tävlingsskorna är en favorit, och nu när det är trailsäsong så har adidas trailsko åkt fram och den konkurrerar nästan med icebugsen som jag lärt mig att älska sen ÖtillÖ 2010 då den dödade mig och mina fötter rakt av. Så tveka inte, klart du är värd ett par trailskor till jul, speciellt så geggigt som det varit ute i skogen senaste veckorna.

Trailskor är fan det nya hydro!

Har dessutom summerat träningsdagboken för 2011 och det skulle man kunna köra ett helt inlägg om men, sammanfattningsvis så är det främst simmet som fått stå tillbaka förra året och det priset fick man betala på Phillies. Men planen för 2012 börjar så sakta ta form och då ska allt höjas en nivå, reclaim var ordet!

Något annat som tagits tillbaka förra veckan är träningsmängden, trots att det började likna något kändes kroppen helt ok på lördagens HA sim, vet inte om coach Mike höll med men han verkade onekligen uppriktigt glad att se mig och det känns unikt och bra. Avslutande 20 minutaren med fjärilsim satt dock som kloss i ryggen resten av helgen.

Något som dock inte kände lika bra var torsdagens tempopass med coach Pjärta, ska fixa en bild på Pjärta idag på kvällens pass. Det var backvarv på schemat och de föregående tempopassen har känts helt ok. Pjärtas och Valpen övertända (men mycket trevliga) kollega FCZ Henke har dessutom börjat hänga på passen så ni kan ju gissa om det är hets, risken att detta kommer att urarta till rena race till våren är trots Pjärtas lugnande inverkan överhängande. Blev dock så brutalt överkörd av KTH maffian förra veckan så det gjorde lika ont i själen som benen. Idag har jag dock laddat lite bättre, ingen kolhydratladdning ännu men det kommer snart, samt lagt benstyrkan på måndagar för att ha lite pulver kvar i benen, skyllde på den sist.

Jungfrusundsåsen när den är som bäst

Sist men inte absolut inte minst, imorgon disputerar världens bästa Perra. Så klart är det full Puppyuppbackning, jag måste snacka ut med Valpen hur vi hanterar opponenten på minglet efteråt, om vi ska köra "var är doktorn" friends in need style och inte minst gäller det att hålla i Valpen på kalaset på kvällen för det vankas som sagt 25k löp lördag förmiddag.

Doktor Bjelkmar sträcker ut!

Du är bäst Perra och kan vara lugn, vi lämnar plakatet hemma.

Trevlig helg på er därute.