Julhälsning

Vänner,Tänkte med det här korta inlägget hälsa alla en riktigt god jul, har några fina inlägg i antågande som sammanfattar 2011 säsong och transition samt lite inför 2012. Befinner mig i Dalarna och ska precis snöra på mig Ice Bugsen för långpass med Ulli, dalafamiljens schäfer, vi hade en fin dust för dryga månaden sedan så vi får se vad hon hittar på idag.

Fick redan första advent duktigt med skäll för att jag spelat sönder Brittans magiska jullåt men för er som vill ha lite populärjulstämning klicka på länken.

Förra helgens långpass avverkades på Ekerö vandringsled i snöstorm med det här magiska crewet. Inga chockladbullar halvvägs men väl några rutor frukt och mandel. Frånvarande Perra (semester), Pjärta (inbillat löpknä), Tuggarn (okänd anledning), Mackan (för Tuggarn inte kom) Brudarna (felprioritering) och ordföranden (för han står över dåligt väder och alla löp som inte går på Djurgården)

Från vänster: SPIF-Micke, Tompa, FCZ Henke, Sälen förlåt Valpen, SnabbAnnika. Om ni inte känner igen snubben i mitten så är det KTH-Henke eller FCZ-Henke som jag valt att kalla honom, en ruskigt stark och övertänd löpare som nog kommer dyka upp allt oftare under våren, ska försöka presentera våra träningskompisar här på bloggen om plats finnes. Kul att du hakar på Henrik, välkommen i Puppys träningsfamilj.

Och så en liten hyllning Perra och Valpen, ni är magiska båda två, det finns inga förutom min fru då som jag kan bli så jävla arg på och samtidigt bli så otroligt glad med och åt. Säger det för allt för sällan, tror dock Perra fick höra det när vi klev upp på Ornö efter 12 timmar med magkramp och risk för livet. Valpen, bara för att jag tycker om dig betyder det inte att jag inte kommer köra över dig när jag än får chansen. Hoppas ni får en fin jul båda två.

Perra från disputationen förra veckan, både jag och Valpen skickade dödsblickar mot opponenten när han började snacka fysik. Det behövdes dock inte då Perra neutraliserade honom med magiskt surr.

Valpen Emelie, (läs Henkes BFF) den här filmen är allt för bra för att inte läggas upp på bloggen, om avgränsningen inte varit triathlonsverige så hade du så klart varit i topp, min Anna kommer snart gå in på Pasis blogg och skriva arga kommentarer bara för info. Hoppas att du får en fin jul.

httpv://www.youtube.com/watch?v=6O6aEgXJu_0

Tack till alla som hjälp oss, coachat oss, tränat med oss, tävlat mot oss, lärt oss något, tjafsat med oss och till alla er som bra finns där för oss vi hade inte gjort detta utan alla er runt oss. Hoppas ni får en fin jul och att ni hakar på 2012 året som kommer bli magiskt och med lite mer äventyr än vad ni är vana vid.

Kram på er därute