Gott nytt år - mot 2012

Aight,Snart dags för 2012 och här kommer en glad hälsning från hundgården.

Årets sista pass avklarat, 15k snabbdistans med 10k i mitten på kuperade slingan vid skidbacken på Ekerö, pulsen svarade så där men benen verkar har kommit tillbaka. Andra saker på plussidan var att jag körde i Valpen snodda Craftkallingar och mellandagsmagen svarade ypperligt på snabbdistansen.

Det är snart dags för middag men jag tycker att det känns viktigt att snabbt kommentera 2011 det var,

- andra året då jag och Valpen var och nosade på 500 timmars träning på årsbasis, glöm inte hur vi såg ut 2009, dags att skruva upp den 10-20% under 2012 för att kunna gå ner mot 9:30, det verkar iaf vara vad statistiken säger. Upplägg kommer.

- så klart året då Puppy TS skickade sin första medlem till Kona, MAGISKT STOR är han Valpen. Valpen Valpen steker i Phillies.

- första tävlingen utanför Europa, det var en mäktig tripp vi till Phillies, jag är sugen på att sticka igen men Valpen verkar tveksam. Har ni möjlighet, tveka inte, kommer aldrig att glömma den resan.

- året då vi hade en medlem ner mot 10 timmar, 2012 hoppas vi ha i alla fall 3. Perra gjorde en bra insats i Kalmar och i diverse Ultralopp under året. Träningstimmar och upplägg kör Bjelkis för tillfället stormörken på men vi håller tummarna för blogginlägget "min träning 2011" Nya outfiten. Het? Jo då Perra med cool cykeloutfit.

- vi hade tre lag på ÖtillÖ, jag och Perra gjorde en likvärdig insat med förra året trots magkramper i 10 timmar, brudarna tog sig upp på pallen och Lotta och Robban gjorde en heroisk insats så som dagen utvecklade sig. Skulle tro att vi blir minst 3 lag 2012. 2011-09-04 14.13.33.jpg Puppy TS crew på båten till Sandhamn.

- året då Puppy TS var tvungna att skaffa bank-giro för att Lotta drog in så mycket prispengar. Lotta är lätt vår bästa och mest meriterade triathlet och kanske en av de trevligaste i Puppy TS dessutom. Kul att ni är med Norasektionen.

- vår klubb växte och vi hittade formerna för hur vi ska fungera. Vi hade massor med grymma äventyr och är det något som kommer eskalera under 2012 så är det just äventyr. Ekerö international aquathon Bilden är från Puppy TS slutna uttagningstävling till stafettlaget, nästa år kan det bli bra strid.

Hoppas ni haft ett bra år och att nästa blir ännu bättre. Som avslutning kan sägas att ordföranden ingått ett vad om viktnedgång 2012, den kan bli festlig med tanke på tendenserna att allt urartar när det kommer till Puppy TS. Hörs 2012