Vila och opublicerade inlägg

Lördag eftermiddag, tänkte försöka summera lite. Har kört en lördag anno 2010, 14 timmars sömn, lite lättare städning, massor med kaffe och häng hemma, har så klart kollat in min nya favorit Emelies blogg hon och Perra ligger bakom att det troligen vankas fjällöp 2012. Så trots att man vill vara globetrotter så är det fan skönast att hänga hemma på lördagen. Vet att även Valpen tar det lugnt och hänger på Slott med BFF, Perra hänger med familjen i Linköping så även om Valpen hetsar om att det ska köras intervaller lördag förmiddag innan avresa så hade jag idag mod att tacka nej. Så den här helgen njuter vi lite av att inte träna. Om nu inte Perra passar på att springa Östergötland runt dvs.

Kontemplativ utsikt från köksdörren

När jag klickar in på Puppy TS så hittar jag massor med opublicerade halvfärdiga inlägg, håller på och tuggar mig ikapp med allt som missats under det gångna året men allt eftersom så hoppas jag komma ikapp med även det. Så Loman, håll i hatten det kommer ett inlägg om träningen snart men även årsmötet ska summeras.

Efter några hårdare träningsveckor så har 4 veckorsperioden avslutats med en riktigt jävla hård vecka med en kropp som svarat som tuggummi. Men veckan har dessutom bjudit på utredning och blodprover på sjukan, magisk skogstur med pannlampa, cykelboost, stukad fot, inställt långlöp, inget sim med HA och coach Mike på lördagen samt inte minst årsmötet. Jag ska försöka ta med er på den resan innan nästa 4-veckors schema rullar igång på måndag.

Men innan dess så ska det hämtas mat på bästa stället i Bromma drickas ordentligt med rödvin och umgås. Söndagen skall ägnas åt finträning och lite utomhusaktiviteter.

Trevlig lördagkväll