Planeringsmöte

Blogginlägget om uppstarten verkar aldrig vilja ta slut så jag smiter mellan med kort recension av lördagens planeringsmöte. Lördagen var vigd till att köra planeringsmöte, snacket har gått att 2012 är mellanår innan vi 2013 går för Kona. Så att det kommer att bli ÖtillÖ för team Malaco 2012 har sedan länge varit klart, och sen var tanken att vi på fredagen skulle få besked om att vi kunde skicka en trio Puppysar till Norseman men sammanfattningsvis kan man säga att det gick dåligt, riktigt dåligt.

Både jag och Valpen fick denna! Dock världsklass på Valpens utläggning om hur Mackan kunde knipa en plats i eliten, men det var mest frustration Mackan, vi är glada för din skull.

Mannen med matjord i fickorna (Perra) fick dock en plats på samma sätt som första gången vi skickade in en kollektiv ansökan 2010. Detta satte så klart griller i huvudet på hårda kärnan, så nu ska vi försöka hitta något gemensamt för. Valpen, som vill bli snabb, köra cupen samt köra Celtman för att få vara ledig i juli. Perra, som vill bli mer mot ultra och multisport som dessutom kommer köra Norseman så klart. Själv (Henke) få funderar jag på att köra Challange Copenhagen eller någon annan snabb bana, förutom ÖtillÖ men är också sugen på att springa lite mer och längre allt för att uppfylla kommande års målsättningar (mer om det senare).

Vi hann dock med att planera upp lite andra grejor inför årsmötet så det trillade en hel del saker på plats och sen var det fett trevligt. Så sammanfattningsvis så är det så att vi inte alls har någon klar bild av tävlingarna nästa år, ännu ska tilläggas det brukar alltid lösa sig.

Men uppstarten av träningen har gått bra, mina målsättningar räcker som motivation innan tävlingarna är spikade, vecka 1 landade på cirka 12h och ett riktigt fint och roligt pass med Human Ambition i Vårby på lördagsmorgonen. Läs PT Erikas rader om helgens läger. Veckan avslutades sedan med lätt gym och vilodag på söndagen. Kommer dunka på med en veckas träning till innan kosten snäpps upp ytterligare ett snäpp, så det rör på sig.

Så här stekiga var snabbannika och jag på lördagsmorgonen. (Foto är snott från Erika "PT Erika" Rosenbaums blogg, kolla den) som ni kanske ser behövs lite kostuppdatering innan det luktar toppform.

Avslutningsvis så fick Perra avbryta morgonsimmet med nackont på grund av headbangning och bakfylla (respekt att bara dyka upp) Hann dessutom träffa Mackan en snabbis innan det bar av till jobbet. Valpen kör LCHF sen en vecka och har varit på grabbresa så den förkylningen är modell grövre och väldigt låga odds på.

Det snackas om Väsman runt till helgen, återkommer så klart om den och allt annat mycket snart.

Hörs snart igen