Heads up!

Vi i Puppy TS är lite som heta managementkonsulter och svänger oss med lite avancerade ord. Men detta är egentligen bara en påminnelse om att det imorgon är ÅRSMÖTE och det startar KLOCKAN 19:00 hemma hos VALPEN i Solna. Har ni inte adressen hör av er på sms så löser vi det. Frågor på den?

Inför morgondagen: - Ordförande Karlsson ringde förra tisdagen och hade synpunkter på att det var lite fattigt att bara bjuda på gifflar och undrade samtidigt hur dags det var imorgon. Rätt dag, fel vecka men sen svor han dyrt och heligt att detta minsann var årets höjdpunkt. Han lovade dessutom att han skulle ta en löpsträcka på valfri stafett. Lägg den på minnet gott folk.

- Norasektionen har lämnat en rapport till årsmötet och de ser starka ut inför 2012.

- Det är nu färdigförhandlat med Brögger och hans lakejer om ett medlemskap, det kommer med andra ord att öppnas en Täbysektion under 2012 frågan är bara vad de ska heta.

- Det har tidigare under hösten förhandlats om att öppna en sektion mot Brommahållet som dock hade haft ett givet namn, men det har inte kommit något slutbud så jag antar att Erica med crew kör på eget håll.

Andra frågetecken inför morgondagen - Tuggarn, vad händer chewer? - Annika, snabb som en vind men dags att ta klivet?

Klara - Hårda kärnan plus ordföranden - Brudarna - Smackan (SM femman) - Tompa - Thomas med kompanjon - Sahlberg, simkonung - Pjärta, löpcoach

Outsider - Har varit tyst från Dörpa ett tag så det vore onekligen magiskt om han dök upp.

Ses imorgon gott folk, är du anmäld är dagordning på väg i mailen, sista chansen till anmälan maila henke@puppyts.se. Medtag ett gott humör men massäcken kan du glömma för Valpen lovade baka dubbla chokladtårtor.