Årsmöte 2lax11

Vi har startat träningen! Mer om detta kommer under morgondagen. Men här kommer lite info. Vi håller årsmöte onsdagen den 23 november klockan 19:00 i Valpens lya i Solna. Viktigt med deltagande från samtliga medlemmar för info och lite upplägg inför kommande säsong samt inte minst beslut hur vi ska bedriva verksamheten.

Skicka ett mail till henke@puppyts.se och bekräfta att du dyker upp och ange hur många gifflar du kommer smälla i dig så får du dagordning och annat material skickat innan mötet.

Fundera även kring: Vilka tävlingar som kan vara aktuella Vad vi ska köra för läger och upplevelser Vilken typ av kollektiva pass vi ska köra Lite kompletterande viktigt info: Mackan och Tompa: Se till att kamma er och dyk upp och NEJ Mackan ingen sockerkaka eftersom Valpen kör LCHF.

Brudarna: Vi har knappt hört av er sen ÖtillÖ, vi vill ha all info om föredraget i Älvdalen och om er hjältestatus. Vi la mötet 19 för att du Anna skulle kunna vara med.

Norasektionen: Ni behöver inte ha deltagande men Staffan ansvarar för att kolla upp hur det ser ut inför nästa år och skickar över en kort berättelse om verksamhetsåret 2011.

Nya medlemmar: Vi har fått lite påstötningar gällande medlemmar och har tagit ett principbeslut i styrelsen gällande dessa, men finns intresse skicka mail till henke@puppyts.se så reder vi ut detta. Eventuellt så kommer det att startas en Täbysektion med mr Brögger i spetsen men det hänger helt klart på anförandet på årsmötet.

Det finns några viktiga ledord för medlemskap att fundera kring: - Man skall ha avsikten att köra minst en triathlontävling kommande säsong (Ordföranden undantaget, han ska bara steka och representera) - Man skall bidra socialt vid samtliga tillfällen, svart energi är dock tillåtet. - Vi jobbar med täta muskler. - Cumbajajaverksamhet tolereras ej. Tuggarn du ligger på gränsen men The Dude är så jävla hardcore att det troligen väger upp.

Frågor på den? skicka över ett mail till henke@puppyts.se