Semester och lite transition

Sitter på hotellet i Nice, i staden som skryter med 300 soldagar har det regnat hela dagen. Härligt. Har spenderat dagen i sängen, fått slösurfa, klippa film, snackat inredning och dessutom fått till två löp/promenadpass på regnig strandpromenad plus ett försök att få till ett sim i medelhavet som slutade i poolen. Gillar just nu Sara Sjöströms videoblogg, hittade en Puppylookalike från i våras som kanske dyker upp på bloggen om det fortsätter regna. ÖillÖ filmen är klar men uppkopplingen bjuder inte direkt på överdriven kärlek men vi får se om det bli bättring på nästa ställe.

Är på semester med storfotografen som ska ha storfoto till helgen och vi kör lite semester veckan innan. Det dåliga med att vara assistent är att man potentiellt kan få skäll och så får man inga kändissms. När frun får sms från Linda Rosing så får jag på min höjd ett sms från Tuggarn så där finns det lite att jobba på.

Men nog om det, tänkte bara uppdatera lite på läget i hundgården.

Planering och årsmöte När Valpen nu kommit hem från Kona så är det stort fokus på planering för 2012. Arbetsnamnet för 2012 är numera "äventyrsåret" och planeringsmöte kommer hållas under nästa vecka och sen ett årsmöte på det. Efter det kommer vi med någon form av planering men grundstenarna är att försöka komma med till urtävlingen Norseman (det var uppstarten för Puppy TS) och sen ÖtillÖ så klart och kanske ett fint cykeläventyr. Vi ska dessutom hinna med lite mer äventyr av modellen Roslagsleden 365. Till årsmötet så vi har några som söker plats i Puppy men det är hårt om platserna och vi har ett par som ska upp till bevis och motivera sin existens i Sveriges fetaste triathlonklubb, sen återstår dessutom den ständiga frågan. Ska någon lyckas kuppa bort ordförande Karlsson?

Träningen då? Jo förutom att det hunnit bli lite löp och cykelpendlingen Ekerö-Stan rullar på så har det simmats en del. Har kört några enstaka pass med coach Mike och HA gänget, fick bland annat vänta utanför Vårby simhall i lördags morse men så är det ibland. Siktar på att förbättra mitt sim ordentligt till nästa år, ska upp med en bättre grupp framöver.

Annars så är det som vanligt i oktober, det tuggas på med löp (fortfarande bristen hos mig och Valpen men inte Perra) och sim men är lite svårare med cykeln men när A-racen landar så kommer det bli lite mer styr på tillvaron fram till jul. Sen i januari kickar vi igång block 1 som vanligt. Valpen har dock fortfarande lite vila och glider mest runt och leker säker, som vanligt tänker ni. Hoppas kunna leverera lite mer hur upplägget ser ut på kort och lång sikt under kommande veckor. Det kommer bli lite kollektiva pass från november så för er som är sugna är det bara att höra av sig.

Sist men inte minst, njuter av lite slappare matvanor och lite mer rödvin än vanligt. Och här kommer dessutom lite musiktips från konstnärliga ledaren. Bästa indiedängan just nu eller så är det kanske denna Bästa återupptäckta dängan i spellistan just nu

Hoppas ni har det fint därute