Lite summering innan ÖtillÖ

Aight,Sitter på ett, för oss i ironiska generationen klassiskt, hotell där enligt vissa utsagor Kekke och Raimo designat badrummen. Gjorde idag debut på cykeln efter tre veckor, blev en skön tur utmed havet på coola hojjar från Ride With Style. Jag är så klart med mästerfotografen som assistent och hojjarna ska med som rekvisita på morgondagens gig. När vi var ute och rullade idag försökte hon faktiskt att sticka när det började gå uppför men den utbrytningen hämtades lätt in.

Anna gör cykeldebut

Det är tre veckor sedan vi körde i Phillies, kastades rakt in i torktumlaren (fett med jobb och husstrul) när vi kom tillbaka till Sverige men nu har det blivit lite tid för reflektion, har hunnit sätta igång med sista filmen dessutom. Snabb summering. Fantastisk resa med Valpen, vi är som humle och dumle när vi är ute och reser, annars också kanske. Magiskt arrangemang och resmål, skönt att få känna sig som rockstjärna (läs pro), vet inte hur många bilder vi fick posera på men det var inte få. Bra boende och massor med erfarenheter och kontakter till kommande abroadtävlingar för det kommer det garanterat bli fler av.

Om racet: Simmade långt sämre än plan, vilket var lite konstigt eftersom simmet känts hur bra som helst sen vi kom hem men det har nog något med vattenläget att göra (utan våtdräkt), men det finns det redan en plan för att åtgärda, ska gå upp med en bättre grupp till T1 på samtliga tävlingar nästa år. Ord!

Höll mig i skinnet som fan på cykeln och gick på otroligt mycket lägre ansträngning än vad jag brukar, ändå tog jag säkert 50 placeringar på cykeln, hängde på stekiga Schweizaren Sandor någon kilometer i ösregnet men höll mig sedan till min plan. Trodde Valpen skulle gå ikapp tidigt men inte ens det skulle rubba min plan att ta det lugnt för att ha krut ut på löpet, glad och nöjd med att det lyckades trots adrenalin som sprutade. Cykel gick enligt plan men känslan var att kroppen inte alls var lika toppad som i Zurich, har lite tankar kring detta men det får komma i ett längre inlägg.

Kämpar mot värmen i the ricecooker!

Löpet var varmt, höll ihop bra i 15k innan Valpen fick lite lucka. Kul och skönt att vi kunde gå ihop så länge, tror vi båda hade nytta av det. Förutom att benen tog slut 2k för tidigt så var löpet enligt plan. Är nöjd med genomförandet och att jag hade möjligheten att åka till Vegas (VM 70.3) men också lika nöjd att jag valde att stanna hemma med tanke på hur det känts i kroppen sista tre veckorna. Men det finns mycket att arbeta på till nästa år och det börjar man redan bli taggad för. Börjar dras upp planer redan, ska försöka få klart mitt husbygge så att vår nya fritidsgård och bas blir klar så att vi kan starta upp på nytt, sen hoppas jag att det ska ge lite mer lugn och stabilitet så klart.

Tack till Måns och Ricoh för stöd och för att jag sprang runt i snyggaste outfitten på hela Filippinerna.

Sist men inte minst så är jag så klart ruskigt glad för Valpens skull och jag hoppas på personlig hälsning från Crissie.

Men nu är det dags för ÖtillÖ mina vänner sen lite transition och handboll. Nytt inlägg om ÖtillÖ kommer imorgon var bara tvungen att stänga Phillies innan vi tar nästa steg.

Check?