Phillies 2011 - teaser inför del 3

Några snabba från Camsur/Naga Vi har idag hängt på området hela dagen i princip och detta har gett: - Vi har cyklat delar av banan och den var snabb, vi var som vanligt lite övertända till en start och ryckte sönder klungan och motorcykeln som skulle hålla pacen. Vi lyckades dock få till det och det blir varmt, men troligen ganska snabb cykel.

- Vi har hört skräckhistorier om hur folk kraschar på löpet om snubbar som brukar dra halvmaran på 1:24 och nu går över 2 timmar, och det hör man överallt - från alla. Dessutom var det en kille vars sulor brände fast förra året. Smutt.

- Det finns en del på löpbanan 7km som går runt ett fält och kallas the ricecooker, och i athletes manual står det "prepare to be cooked" Smutt.

- Valpen som finkammar allt han kommer över i statistikväg har nu hittat en bra filippinare som även han går i 25-29. Försöker för egen del att hålla mig lite kall och fokusera på att hålla ihop det i värmen istället för att kolla motståndare. Men å andra sidan så har Valpen varit sjukt het under sommarens tävlingar (Vansbro och Kalmar), medan jag var iskall på min enda tävling i sommar, hade jag gjort bra resultat hade troligen hybrisen växt även hos mig. Men inget har förändrats, vi har tränat bra, vi är starka och på söndag morgon nollställs allt, vi ska försöka knipa varsin plats till Vegas! Ord!

- Raceplans, tror vi landat simmet och cykeln. Imorgon ska vi köra en hyfsat snabb femma (5k) under den tiden som löpet går och efter det kommer det en analys. Men med tanke på dagens värme så lutar det nog åt att det blir att revidera 4:15 till 4:30 eller kanske tom 4:45 öppning, återkommer om den mina vänner.

- Vi träffade idag massor med höjdare, Guvernören, som potentiellt var hög, Princess som är tävlingsgeneral och hennes sidekick Rochell som var sjukt sval, Pete Jacobs som vann förra året (cyklade om honom på upploppsrakan) och en massa andra.

- Vi har som vanligt väldigt trevligt på våra resor och denna är inget undantag.

Slutligen eftersom det varit så bra respons på videodagboken kommer här några snabba klipp en liten teaser, hoppas få upp del 3 innan starten på söndag.

httpv://www.youtube.com/watch?v=52ejewk4bGc

Måste sluta nu för Valpen ska visa 50 stegs planen inför starten.

Kram från Henke och Valpen i Naga City