Phillies 2011 - del tre och racedags

Imorgon smäller det! Vi startar 00:20 (Henke) och 00:25 (Valpen) svensk tid natten mot söndag. Vill ni följa racet så finns det på http://ironman.com/coverage/ och nu precis så kom Cobra Ironman 70.3, klicka på länken så kommer det live updates. Nummer: Valpen (Johan Nykvist) Nr:66 AG:25-29 Henke (Henrik Roström) Nr:264 AG:30.34

Måste försöka komma i säng kvällen före race, det ska dessutom onduleras lite först. Men vi är tokladdade, dagen har varit blåsigare än de andra men inte lika ruskigt varm.

Har gjort ett försök att klippa ihop lite material från de senaste dagarna, det blev lite hafsigt men ni får iaf en liten inblick i hur vi har det och inte minst lite raceplans, de är något modifierade efter dagens löp över 2k med lite tryck, trots att det var veckans svalaste dag. Feel the heat!

httpv://www.youtube.com/watch?v=SWrnRcSnQmQ

Sist men inte minst vill jag gratulera min goda vän Peter som gifter sig hemma i nybbet idag och tyvärr missar jag det bröllopet.

Kram från Naga City